Gå til sidens hovedinnhold

Sterk Løv-Ham seier

Løv-Ham imponerte stort i sesongens første hjemmekamp på Krohnsminde der de slo Bodø Glimt 3-2. Ørjan Låstad ble kveldens helt med to flotte mål.

- Utrolig deilig å slå Glimt, det betyr mye for selvtilliten vår å vinne første hjemmekampen, sa en strålende fornøyd Ørjan Låstad som mener at Løv-Ham er kapable til å slå alle i divisjonen hvis de fortsetter å spille på denne måten.

Åpnet bra
Etter forrige helgs nederlag mot Bryne var Løv-Ham innstilt på å åpne med stil i sesongens første hjemmekamp. Noe de absolutt gjorde ved å slå opprykksfavoritten fra nord. Kampen åpnet jevnt med få sjanser til begge lagene før Ørjan Låstad etter 12 minutter kom seg fri og avsluttet med et skudd like utenfor.

Herifra tok det ikke mer enn ti minutter og et gult kort til Knut Walde, før Låstad headet ballen i lengste hjørnet etter et godt innlegg fra venstresiden. Men gleden ble kortvarig, bare et minutt etterpå utlignet Hamoud til 1-1 etter et fint Glimt-angrep. I det 30. minutt var Glimt frempå igjen, og Randall Brenes gjorde 2-1 på ekstraordinært vis ved et brassespark.

Men etter 40 spilte minutter kom Løv-Ham tilbake og utlignet til 2-2 etter et fint angrep som avsluttet med at Jahn-Ove Wiik skjøt presist nede i lengste hjørne fra ti meter.

Låstad avgjorde

Andre omgang åpnet jevnt som i første, men etter 57 minutter viste Ørjan Låstad hva han er god for da han på et frispark fra 25 meter knuste ballen i nærmeste kryss. Og utover i kampen skulle det igjen bli Låstad som sto i sentrum av begivenhetene, etter 70 minutter ble han spilt glimrende igjennom alene med keeper, men denne gangen avslutte han svakt og Ole Arvid Langnes reddet.

Utover i kampen holdt Løv-Ham godt på seieren og slapp Glimt til få sjanser. Før det helt på slutten skulle bli Løv-Ham som presset stort og produserte flere store sjanser som kunne resultert i noe.

Reklame

Husker du disse to idiotene?

Kommentarer til denne saken