*Nettavisen* Sport.

Sterk Murray til topps

Andy Murray gikk til topps i SAP Open i San Jose søndag.

19.02.07 08:20

Andy Murray slo hardtservende Ivo Karlovic med 2-1 i sett i finalen. Det var Murrays andre turneringsseier på ATP-touren. Skotten avgjorde med klare 7-2 i det tredje settets tie-break. Settsifrene ble 6-7 (3-7), 6-4, 7-6 (7-2).

Karlovic banket inn hele 26 serveess i finalen, og vant 84 prosent av sine poeng på førsteserven sin. Men Murray var skarp når Karlovic misset på sine første server.

Murray har jobbet hardt med fysikken sin i det siste, og virket mer energisk enn sin motstander i de to siste settene.

- Jeg vil gjerne takke Brad (Gilbert, Murrays trener, red.anm) og Mark Grabow, min fitness-trener. Vi har trent mye de siste sju månedene, og det har ikke alltid vært like moro, men jeg har vært i to finaler nå i år, så det går bra, sa Murray etter kampen, ifølge BBC.

Amelie Mauresmo ødela Kim Cjlisters håp om å vinne Diamond Games-finalen i Antwerpen, den belgiske jentas siste opptreden i turneringen. Mauresmo vant i to strake sett, 6-4, 7-6 (7-4). Den franske jenta er dermed den første som har vunnet tre titler i Antwerpen.

Kampen var Clijsters siste i Belgia før hun legger opp senere i 2007.

- Den var en følelsesladet dag. Jeg prøvde så hardt jeg kunne, men Amelie var veldig sterk i dag, og dominerte virkelig, oppsummerte Clijsters.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.