NEW YORK RANGERS - NEW JERSEY DEVILS 5-2:

Mats Zuccarello satte to pucker i mål da New York Rangers vant 5-2 hjemme mot naboklubben New Jersey Devils lørdag.

Dermed kappet Rangers ned forspranget opp til Devils. Bare to poeng skiller dem nå etter 29 spilte kamper. Mellom dem i konkurransen om sluttspillplassene i Metropolitan-divisjonen ligger både New York Islanders og Pittsburgh Penguins, ett poeng foran Zuccarellos lag.

- Alle kampene er viktige nå. Det er veldig tett. Selv om vi bare er i desember er dette en tøff divisjon, og man trenger alle poengene man kan få, sa Zuccarello til frammøtte pressefolk etter lokaloppgjøret.

Våken og effektiv

Zuccarrello økte først ledelsen til 3-1 da Rangers akkurat var i ferd med å gjøre ferdig et undertallsspill. Med fire minutter igjen av midtperioden var New Jerseys Damon Severson uoppmerksom. Han prøvde å gå forbi nordmannen med pucken, på vei ut av egen sone.

Rangers poengkonge stjal pucken og var klinisk med det påfølgende håndleddsskuddet forbi Keith Kinkaid.

- Det angrepet der skulle aldri skjedd. Jeg synes ikke vi ga oss selv en sjanse i det hele tatt. En kan se det på puckene vi mistet, og undertallsspillet deres jobbet bedre en overtallet vårt også, kommenterte Kinkaid.

Devils andremålvakt skulle få enda en puck fra Zuccarello å hente ut fra eget nett seks minutter inn i tredje periode.

Zuccarello og J.T. Miller sendte pucken fram og tilbake på tvers av banen mens de jobbet seg mot motstandernes mål. Det ble den norske 30-åringen som sørget for å sette 4-1 under Kinkaid.

Kjapt svar

Rett etterpå reduserte Miles Wood for New Jersey, men da det var gått tolv minutter av tredje periode fastsatte Kevin Hayes sluttresultatet til 5–2 i vertenes favør.

Etter fredagens bortetap mot Washington Capitals var Rangers klare for å reise kjerringa i Madison Square Garden da de tok imot naboene fra den andre siden av Hudsonelva.

Jimmy Vesey sørget for 1-0 til hjemmelaget med den eneste scoringen i første periode. Den kom etter drøyt seks minutter. Nesten halvveis i andre periode la Jesper Fast på til 2-0, før Damon Severson reduserte for Devils fire minutter senere.