RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sterk skalp av finsk stjerne

Jarkko Nieminen sto for en aldri så liten overraskelse da han i nattens 2. runde-kamp i Australian Open slo ut Paradorn Srichaphan.

Eller overraskelse – Nieminen er en bra tennisspiller, bevares, men det er uansett meget sterkt å slå ut Srichaphan, som var seedet som nummer 27 i turneringen. Settsifrene var også av det overbevisende slaget: 6-3, 6-4, 6-2.

Den største overraskelsen i natt var at kypriotiske Marcos Bagdhatis, som vant kvalifiseringsturneringen Jan Frode Andersen deltok i, er videre til tredje runde på bekostning av kroatiske Ivan Ljubicic. Kroaten var seedet som nummer 22 i Australian Open.

Overraskende var det også at tyske Tommy Haas er ute av turneringen. Han vant de to første settene mot tsjekkiske Karol Beck, men tapte de tre neste. Haas var seedet som nummer 16.

Svenske Thomas Johansson overlevde en maratonkamp i natt. Det siste settet endte 7-5 i svenskens favør, som måtte slite uventet hardt mot argentinske Agustin Calleri.

På kvinnesiden er Vera Zvonareva slått ut i to strake sett mot sin landsvenninne Vera Douchevina. Både Amelie Mauresmo og Maria Sjarapova var ille ute i sine 2. runde-kamper, etter at de begge tapte sine første sett, men de slo grusomt tilbake. Mauresmo tapte bare ett game i de to neste gamene, mens Sjarapova tapte tre.

Serena Williams tok seg enkelt videre til tredje runde.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere