RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sterk start av Vålerenga

Foto: Scanpix/Claus Fisker
Sist oppdatert:
Vålerenga er pottetett bakover. De holdt buret rent i de tre siste kampene i Tippeligaen, og mot Esbjerg holdt de nullen igjen - mens Steffen Iversen fant veien til mål.

ESBJERG - VÅLERENGA 0-1: Sogndal, Ham-Kam og Stabæk har alle i tur og orden måttet innse at å bryte gjennom jernmuren til Vålerenga er bortimot umulig for tiden.

Holdt nullen igjen
Esbjerg har scoret nestflest mål i den danske Superligaen, men de skulle også få merke Vålerengas defensive organisering.

- Vi holder nullen for fjerde gang på rad. Det er bare å ta av seg hatten for det guttene presterer for tiden, sier trener Kjetil Rekdal til TV 2 Nettavisen.

For heller ikke danskene klarte å få ballen forbi Arni Gautur Arason. Og når Vålerenga-spissene Daniel Fredheim Holm og Steffen Iversen fortsetter å forbedre samarbeidet. De to samarbeidet om kampens eneste mål, med Iversen som målscorer. Da kan «Enga» dra hjem fra Danmark, vel vitende at de har fått en drømmestart på Royal League.

- Vi drar hjem med en god følelse, sier Rekdal.

Gleder seg til Rosenborg
Men det var ikke 90 gode minutter av Vålerenga.

- Vi var klart best de første 25 minuttene og tar fortjent ledelsen, men etter målet faller vi sammen. Vi gjør masse rart og er heldige som leder til pause. I andre omgang har vi full kontroll og vinner fortjent. Vi burde også scoret 2-0. Et bedre lag enn Esbjerg hadde straffet oss i den dårlige perioden vår, men vi var klart bedre enn dem i kveld, sier VIF-treneren.

I neste kamp venter Rosenborg hjemme på Ullevaal. Et møte hvor det er mange følelser involvert. Vålerenga ønsker å vise at de nå er bedre enn trønderne.

- Nå gleder vi oss stort til å klore Rosenborg på ryggen neste helg, sier Rekdal.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere