Sterkt av Arvesen

Foto: (Foto: AFP / Scanpix)

Den norske CSC-syklisten Kurt-Asle Arvesen endte på en sterk sjuendeplass i endagsrittet Brabantse Pijl i Belgia søndag.

26.03.06 20:19

Spanjolen Oscar Freire fra Rabobank-laget vant spurten foran Arvesens lagkamerat Karsten Kroon.

Kurt-Asle Arvesen vant nesten spurten i hovedfeltet drøye halvminuttet bak vinneren og var med på å sørge for at CSC fikk hele tre mann blant de sju beste.

- Det ble et godt løp av CSC, men Freire vant. Karsten Kroon kom av gårde med tre andre på den siste runden og ble nummer to. Før det var jeg selv med på det meste, men bommet på det avgjørende bruddet, oppsummerer Arvesen overfor Syklingens Verden.

Han fortsetter:

- Marcus (Ljungqvist) vant spurten i gruppa bak og ble nummer fem. Det er et utrolig sterkt resultat av han da han også kjørte ritt i går. Jeg følte meg bra i dag og gikk fint med de beste i bakkene og jeg er der jeg skal være.

Nå ser Arvesen frem til noen gode treningsøkter i Italia.

- I kveld drar jeg tilbake til Italia for noen dager. En god trening og så er jeg klar for Ronde van Vlaanderen, slår Arvesen fast.

Også Mads Kaggestad deltok i rittet. Han ble nummer 45, men var likevel fornøyd med innsatsen.

- Det her var første gang jeg har fullført et endagsritt i Belgia. Formen er på vei opp og jeg synes det ser bra ut. Det løsnet etter 150 km, men beina stod rett ut i avslutningen, sier han til Syklingens Verden.

Resultarer:
1. Oscar Freire 4.23.00
2. Karsten Kroon
3. Nick Nuyens
4. Juan Antonio Flecha +0.03
5. Marcus Ljungqvist +0.34
6. Igor Abakoumov
7. Kurt-Asle Arvesen
8. Erik Zabel
9. Matteo Carrara
10. Sébastien Hinault
11. Serge Baguet

... 45. Mads Kaggestad

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.