RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sterkt av Gro Marit

Sist oppdatert:
Liv Grete Poiree hadde en bedre dag i sporet på dagens skiskyttersprint i Pokljuka, men fikk ikke fullklaff på standplass. Det ble imidlertid en opptur for Gro Marit Istad-Kristiansen.

Liv Grete pådro seg en bom på hver av skytingene, men hun holdt bedre fart i sporet enn hun gjorde i italienske Cesana sist helg. Da endte hun på en 22. plass med en bom. I dag endte hun på 8. plass - med to bom. Med andre ord flere skritt i riktig retning.

For Gro Marit Istad-Kristiansen ble dagens sprint en stor opptur. Med bare en bom på standplass gikk hun seg inn til sterk 3. plass. Liv Kjersti Eikeland gjorde også en god konkurranse, etter at hun skjøt feilfritt, men det gikk tråere i sporet. Hun endte til slutt på 18. plass.

Etter lørdagens skuffende 22. plass i italienske Cesana sa Skjelbreid Poiree i et overilt øyeblikk at hun vurderte å droppe VM senere i vinter, dersom ikke resultatene ble bedre denne uken.

- Mye skal gå galt for at det skal skje. Men hvis jeg fortsetter å gå like dårlig i Pokljuka nå til uken, må jeg kanskje tenke over saken. Det er jo ingen vits i å gå VM hvis jeg ikke er bedre enn dette, sa hun til Bergens Tidende.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere