Raheem Sterling har den siste tiden blitt koblet bort fra Manchester City etter mangel på spilletid denne sesongen.

Forrige sesong var Sterling en av Pep Guardiolas mest betrodde menn, men så langt denne sesongen har det kun blitt fire kamper fra start på klubbens ti første kamper for angrepsspilleren.

Les også: Røper hva som skjedde med superstjernene i Chelsea: - Det var Mourinho

Åpner for overgang

I et intervju på Financial Times' Business of Sport US Summit i New York avslører 26-åringen nå at han kan tenke seg en ny utfordring, etter spørsmål om spilletiden.

- Jeg er ikke en person som kommer til å klage, jeg har ikke prøvd å gjøre det til en større deal enn hva det er. Jeg jobber og gjør det jeg trenger å gjøre. Jeg ønsker bare å spille fotballkamper jevnlig og score mål jevnlig, sier Sterling

- Hvis det var en mulighet for å dra et annet sted, er jeg åpen for det akkurat nå, sier han.

Samtidig forteller Sterling at både Frankrike og Spania kan friste, og sikter sannsynligvis til storklubber som PSG, Barcelona og Real Madrid.

- Som engelsk spiller er Premier League det eneste jeg kjenner til. Jeg har alltid visst at jeg kanskje en dag hadde elsket å spille i utlandet og se hvordan jeg hadde taklet den utfordringen.

Les også: Evra røper krangel med tidligere lagkamerat i United: - Snakket ikke med hverandre på tre måneder

- Den største utfordringen med landslaget

Sterling var en av Englands aller beste spillere under sommerens europamesterskap, og bidro blant annet med tre scoringer da de gikk hele veien til finalen.

Entusiasmen blant engelske fans var enorm underveis i hele mesterskapet. Samtidig forteller Sterling at forholdet til engelske journalister har blitt langt bedre, etter at det engelske landslaget over lengre tid har måttet tåle sterk kritikk for sine prestasjoner i tidligere mesterskap.

- Det har vært den største utfordringen med landslaget i mange år. Vi har bygd den broa til et punkt hvor det en fornøyelse å komme (på landslagssamling). Du ser folk fra pressen og det føles ikke ut som at noen er ute etter deg.