*Nettavisen* Sport.

Sterling vraket fra det engelske laget etter bråk med Gomez

I KRANGEL: Denne krangelen med Joe Gomez skal ikke Raheem Sterling ha klart å legge bak seg til samlingen med England.

I KRANGEL: Raheem Sterling og Joe Gomez i tottene på hverandre denne helgen. Foto: Peter Byrne (Pa Photos)

Raheem Sterling klarte ikke å legge krangelen med Joe Gomez i gigantoppgjøret bak seg. Det får konsekvenser.

12.11.19 09:50

Manchester City-stjernen havnet i krangel med Liverpool-forsvareren Gómez under søndagens storkamp på Anfield som hjemmelaget vant 3–1.

Dagen etter fortsatte gnisningene da spillerne møtte til samling med det engelske landslaget, melder nyhetsbyrået PA.

Ifølge The Telegraph ble Gómez målløs da Sterling ankom landslagstrening på St George’s Park, bare for å gå rett opp til ham og nok en gang gi ham en verbal runde, med provoserende kroppsspråk.

Ifølge vitner var det et forsøk på å framprovosere en fysisk motreaksjon fra 22-åringen fra Liverpool. Sterling lirte av seg flere spydigheter tett opp i ansiktet på Gómez og spurte blant annet om han fremdeles trodde han var «the big man».

Gómez tok rolig et skritt tilbake og avsto fra å la seg provosere.

Sen mandag kveld ble det klart at England-sjefen Gareth Southgate hadde bestemt seg for å utelate Sterling fra laget som skal møte Montenegro torsdag, skriver BBC. Bakgrunnen er nettopp krangelen med Gómez.

– Dessverre har følelsene fra gårsdagens kamp ikke dempet seg. En av de store utfordringene og styrkene for oss er at vi har klart å skille klubbenes rivalisering ute fra landslaget, sier Southgate.

Les også: Ronaldo stakk av under Juventus kamp. Nå freser trenerlegende

Følelser løp løpsk

I en melding på Instagram gir Sterling sin versjon av situasjonen natt til tirsdag og avviser at det fremdeles er noe problem mellom ham og Gómez.

– Vi er i en sport med mye følelser, og jeg er mann nok til å innrømme det når følelsene tar overhånd, skriver han. Han hevder alt er finfint mellom ham og Joe Gomez nå, etter en prat, med en gjensidig forståelse av at krangelen var en «5-10-sekunders greie».

– Det er over, vi går videre og gjør ikke dette til noe større enn det er. La oss fokusere på kampen vår torsdag, avslutter Sterling.

Southgate sa tidligere mandag kveld at han har en riktig følelse om valget om å ikke ta Sterling med i kampen mot Montenegro etter kranglingen. Sterling er ikke ekskludert fra den engelske troppen.

Klikk på bildet for å forstørre. IKKE NÅDIG: Gareth Southgate tok et klart valg.

IKKE NÅDIG: Gareth Southgate tok et klart valg. Foto: Tess Derry (Pa Photos)

Troppen var enig

– Nå som avgjørelsen er tatt i enighet med hele troppen er det viktig at vi støtter spillerne og ser fram mot kampen torsdag kveld, sier Southgate.

England ligger i toppen av sin gruppe i EM-kvalifiseringen med tre poeng ned til Tsjekkia og fire til Kosovo.

Sterling, som kom til Manchester City fra Liverpool i 2015, har spilt 55 landskamper for England, scoret 12 ganger. Gómez har hatt sju kamper på landslaget.

(©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag