RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sæternes-nei til Brann

Sist oppdatert:
Kraftspiss Bengt Sæternes har takket nei til Branns andre kontraktsforslag.

(iBergen.no): Onsdag ble det klart at Martin Andresen blir værende i Brann ut sesongen, samtidig svarte Sæternes nei til Branns andre kontraktsforslag, melder BA.

Brann hadde håpet på et positivt svar fra egersunderen, torsdag avklares det om han ønsker å bli værende i klubben ut kontraktsperioden som har utgang 31. oktober (før sesongen er over).

- Bengt har takket nei til vårt kontraktsforslag. Men vi ønsker at han skal bli hos oss ut året, gi jernet og blø for Sportsklubben for så å ta en ny vurdering etter sesongen, er det noen som sier til BA.

iBergen.no er kjent med at Sæternes ble tilbudt en toårskontrakt, men at han ønsker en lengre avtale ettersom den neste kontrakten blir den siste han underskriver som fotballspiller.

Sæternes har scoret fem mål for Brann i serien denne sesongen, fire av dem kom i nedsablingen av Vålerenga.

Onsdag ble det også klart at Helge Haugen selges fra Brann til Tromsø. Tidligere denne uken sa midtstopper Olafur Bjarnason nei til å fortsette i Brann etter denne sesongen. Mandag takket også kantspiller Erik Huseklepp nei til Branns andre kontraktsforslag. Etter sesongen forsvinner trolig også angriperen Robbie Winters.

PS! Erik Huseklepp var i juni i samtaler med den tyske klubben Hamburger SV, men har siden ikke hørt noe, melder BA. iBergen.no er kjent med at Viking, Lillestrøm, Stabæk er interessert i spilleren.

I tillegg har hans navn vært nevnt i både Brøndby og Viborg uten at det er skjedd noe mer konkret.

LES OGSÅ: Dansk klubb følger Gashi

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere