RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sæternes skal stoppe Iversen

Sist oppdatert:
Bengt Sæternes er mer enn en superspiss. Mot Rosenborg skal han hindre Steffen Iversen i å få nettkjenning.

(iBergen.no) På høstsesongen i fjor, ble den kraftige spissen fra Egersund trukket ned i forsvar på motstandernes dødball med stor suksess. Trekket har Mjelde fortsatt med denne sesongen. Sæternes er blitt mer enn en viktig avslutter.

Viktig forsvarer
Søndag møter Brann Norges beste hodespiller i Steffen Iversen og da blir det blant annet Branns toppscorer sin oppgave å stoppe lysluggen på dødballene. Selvsagt i tillegg til å være spilleren som skal gi Brann alle poengene fra Lerkendal.

- Bengt er en god duellspiller og flink til å være først på ballen. Han rensker unna på første stolpe der han har plassert seg de tre første kampene, sier Kristjan Örn Sigurdsson som setter pris på luftstøtten.

Mons Ivar Mjelde har for lengst sett kvalitetene til sin superspiss i det defensive.

- Han er stor og god i duellene, supplerer Mjelde.

- Men får han speisaloppgave mot f.eks Iversen på søndag?
- Nei. Bengt har en fri rolle på dødballene. Du må huske på at han er spiss - da er han ikke god til å markere, sier Mjelde og smiler.

Hentet av dopingjegere
Selv fikk ikke Bengt Sæternes tid til å svare på noe som helst i dag. Han ble nemlig hentet av ventende dopingjegere sammen med Cato Guntveit, Ardian Gashi, Ramiro Corrales og Armann Smari Bjørnsson. Turen gikk rett fra Fana Stadion og til Brann Stadion for å bli testet for urent mel i posen.

Les flere nyheter på iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere