RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sæternes slakter kunstgresset

Sist oppdatert:
COLOR LINE STADION (TV 2 Nettavisen): Brann-spissen Bengt Sæternes var langt fra fornøyd med kunstgresset på Color Line Stadion.

AALESUND - BRANN 1-3: Så langt har «alle» vært imponert over kunstgressdekket på Color Line Stadion i Ålesund.

Landslagstrener Åge Hareide har til og med sagt at han ville foretrukket å spille de neste landskampene på dette dekket.

Odd Grenlands Christian Flindt Bjerg ga banen treningskast 6, og Martin andreasen og Mons Ivar Mjelde var strålende fornøyd, og sa at de ikke har sett bedre og at det var som å spille på naturgress.

- Ikke noe å satse på
Men så kom Bengt Sæternes. Han var ikke så fornøyd.

-Nei, det blir som å kjøre med vinterdekk om sommeren. Dette er greit nok å spille på om vinteren. Men kan aldri måle seg med naturgress. Jeg håper inderlig at ikke alle nå skal legge dette underlaget. For min del syntes jeg ikke det var så bra som de sier. Jeg håper det holder med en kamp i året på dette dekket. Og nå er vi heldigvis ferdig med den kampen, la Brannspissen til etter kampen mot Aalesund.

Skaden borte
- Jeg er fornøyd med min egen og lagets innsats. Det er godt å skåre mål, og det er godt å ikke kjenne noe til muskelproblemene i låret. Jeg har gått til behandling og kjenner meg helt fin igjen nå.

- Neste kamp er mot Bodø/Glimt på torsdag. Vekker det spesielle følelser for deg?

-Nei det er lenge siden jeg spillte der, så det gjør meg ingenting. Det blir en helt vanlig kamp for meg, fortalte Sæternes til TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere