RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stig Johansen forkastet kontrakt

Sist oppdatert:
Tirsdag fikk Bodø/Glimts Stig Johansen forelagt et kontraktsforslag fra Nordlands-klubben. Onsdag gikk 34-åringen inn på direktørens kontor og krevde nye samtaler.

Det har rådd en viss usikkerhet om den gamle Glimt-legenden Stig Johansen vill få tilbudt en ny kontrakt med Nordlands-klubben. Tirsdag kom svaret:

Det ble et nytt tilbud, men ikke akkurat som den forhenværende Southampton-spissen hadde håpet.

- I dag gikk jeg inn på direktørens kontor og sa at dette måtte vi nok prate nærmere om, sier Johansen til TV 2 Nettavisen.

- Vi er ikke akkurat enige, for å si det sånn, understreker den tidligere landslagsspilleren.

Partene langt fra hverandre
Faktisk et godt stykke, slik TV 2 Nettavisen kjenner saken, selv om Ernst Pedersen verken vil bekrefte eller avbekrefte akkurat det.

- Jeg kommenterer aldri personalsaker i media, sier den profilerte Bodø/Glimt-direktøren.

Likevel har han et visst håp om at de to partene skal komme til enighet, og han avviser ikke at det kan komme et forbedret kontraktsforslag fra Nordlands fotballstolthet.

- Vi har alltid en målsetting om å bli enige når vi setter oss ned og diskuterer med folk, understreker Pedersen ovenfor TV 2 Nettavisen.

Stig Johansen, som har vært to perioder i Glimt i til sammen syv og et halvt år, understreker at han fortsatt ønsker å spille fotball i klubben, og at han fortsatt føler seg ønsket. Likevel betyr det ikke at det vil være i Bodø han spiller i sin resterende tid som fotballspiller.

- Blir vi ikke enige, så blir vi ikke enige. Vi har vært vårt utgangspunkt, de må tenke på sine interesser, jeg på mine, og det er for så vidt en ærlig sak.

Åpner døra for andre klubber
I den siste tida har han tatt noen telefoner for å sjekke mulighetene i andre klubber, uten at det ligger noen dramatikk i det.

- Det foreligger ingen andre konkrete tilbud, men samtidig må jeg innrømme at det har vært en skikkelig nedtur å spille i Adeccoligaen, etter å ha spilt på så høyt nivå i så mange år.

- Selv om hjertet mitt ligger i Glimt, så er det ikke sånn at jeg på død og liv må fortsette karrieren her, understereker den omskolerte midtbanespilleren ovenfor TV 2 Nettavisen.

I beste nordlendingsstil har han likevel valgt å brette opp armene og bite sammen tennene.

- Du vet, når man har vært med på laget som tok dem ned i denne divisjonen, så har man god lyst til å få dem opp igjen!

Akkurat det er fortsatt fullt mulig. Glimt ligger bare poenget unna kvalifiseringsplass, og har scoret nest flest mål i Adeccoligaen i år.

- Strømsgodset var veldig sterke i vårsesongen, Aalesund var også gode. Etter det er vi en tre-fire lag som ligger tett og kjemper, avslutter den svenske seriemesteren fra 1999.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere