RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stigning for Sigurd

Sist oppdatert:
OBERSTDORF (TV 2 Nettavisen): Sigurd Pettersen gleder seg til å komme i gang med hoppinga i den store bakken. Men han har vist bra stigning på treninga i den lille.

Fjorårets suverene Hoppukevinner - og bakkerekordholder nettopp her i Oberstdorf - var 3. og 8. mann i to av treningsomgangene torsdag. Da hoppet han 91 og 91,5 meter. I den siste omgangen hoppet han 94 meter og var da nummer 11.

- For å komme inn blant de ti beste må jeg nok opp i minst 95 meter. I den lille bakken kommer stilen til å gjøre det store utslaget. Derfor er det veldig viktig å sette et skikkelig nedslag. Og det er ganske vanskelig her.

- Ingen av oss nordmennene har truffet skikkelig i noen av hoppa. Men vi jobber med saken, og vi må få noen som treffer helt, sier Sigurd. Og legger til at det var helt dødt i bakken under treningen, og ikke noe hjelp å få der.

Sigurd pleier å fordype seg i bøker når han er ute og reiser. Nå er han i gang med Jo Nesbø.

- Nå leser jeg Harry Hole og ”Sorgenfri”. Harry er bra han, sier Pettersen til TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere