RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stiller i OL tross morens død

Vancouver (NTB-Reuters): Joannie Rochette stiller i OL-konkurransen i kunstløp selv om moren hennes døde plutselig i helgen.

Den canadiske kunstløpstjernen trente søndag i OL-hallen, bare noen timer etter at hun fikk sjokkbeskjeden om at moren Therese døde av hjerteinfarkt.

24-åringen ble vekket klokka seks søndag morgen da faren Normand kom til deltakerlandsbyen med den triste beskjeden. Rochettes foreldre ankom Vancouver lørdag, og natt til søndag ble 55-årige Therese Rochette dårlig. Hun ble sendt til sykehus, men livet hennes sto ikke til å redde.

- Joannie har besluttet at hun vil konkurrere i OL, og hun vil følge treningsprogrammet sitt. Det gir henne noe å holde fast i på et vanskelig tidspunkt i livet hennes, sa William Thompson, som er direktør i Canadas skøyteforbund.

Rochette gikk på isen tre minutter etter resten av løperne i hennes gruppe under treningen søndag. Hun falt i sitt første forsøk på et trippelhopp, men greide senere flere trippelhopp.

Mens musikken for kortprogrammet hennes ble spilt, valgte hun å konsentrere seg om ulike tekniske øvelser. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere