Stjerne flørter med Mourinho

Foto: Dylan Martinez/REUTERS

Chelsea-spilleren vil gjerne gjenforenes med sin gamle sjef.

De kjenner hverandre godt Ricardo Carvalho og José Mourinho. Den portugisiske stopperkjempen spilte under Real Madrid-treneren både i Porto og Chelsea.

Nå håper Chelsea-stjernen på en gjenforening mellom de to som vant Mesterligaen med Porto i 2004. Real Madrid er nemlig på desperat stopperjakt om dagen.

- Svømmer dit
32-åringen, som fortsatt er en viktig del av laget på Stamford Bridge, kunne i hvert fall tenke seg å få sjansen i Real.

- Om jeg fikk muligheten til å spille for Real Madrid, ville jeg aldri vært i tvil. Jeg hadde dratt dit direkte, om jeg så måtte løpe eller svømme, sier den beinharde midtstopperen ifølge Sky Sports.

Carvalho ble til stadighet linket med Inter, da Mourinho var sjef der, men noen overgang ble det aldri noe av. Denne sommeren tyder imidlertid alt på portugiseren forsvinner.

- Jeg har en avtale med Chelsea om at de skal slippe meg i sommer. Dette er på bakgrunn av ting som både jeg og Chelsea er klar over, sier stopperen uten å avsløre hva det gjelder.

- Under Mourinho hadde jeg en fantastisk tid i Porto og Chelsea. Det å få muligheten til å spill med ham, og vinne Mesterligaen med Real Madrid ville vært fantastisk, iser Carvalho.

60 millioner
Rapporter indikerer at Chelsea vil forlange rundt 60 millioner kroner for sin midtstopper. En pris Real nok har råd til.

- Jeg er veldig takknemlig overfor Roman Abramovitsj for at han hentet meg til Chelsea. Han er en viktig person for engelsk fotball, og har gjort Chelsea til en av verdens beste klubber.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Premier League

Mest lest på Sport

Annonsebilag