RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Richard Heathcote (Getty Images / All Over Press)

Stjerne forlenget med Arsenal

Sist oppdatert:
Helgens etterlengtede seier mot Sunderland ble etterfulgt av ny gladmelding for Arsenal-fansen tirsdag.

Oslo (ANB): Thomas Vermaelen (25) har vært gjennom det reneste skademarerittet det siste året. Nå peker imidlertid pilene oppover igjen for belgieren, og tirsdag kunne Arsenal bekrefte at klubben har forlenget 25-åringens kontrakt.

Vermaelens opprinnelige avtale med London-klubben utløp sommeren 2013, men ifølge storavisen The Independent blir nå midtstopperen på Emirates i ytterligere to år.

- Jeg er virkelig glad for å ha signert ny kontrakt med Arsenal. Min intensjon har hele tiden vært å bli her. Jeg føler at både klubben, manageren og fansen har stor på meg, og det er en av grunnene til at jeg blir, sier Vermaelen til arsenal.com.

Fornøyd Wenger
Manager Arsene Wenger var like glad for å få den attraktive signaturen på plass.

- Vår plan har alltid vårt å signere spillere av topp kvalitet, og ved at Thomas forlenger sin kontrakt har vi gjort akkurat det. Thomas er en spesiell spiller, som alltid har gjort et stort bidrag på banen, og vi ser fram til at han skal være en del av Arsenal videre, sier han.

Også Vermaelens lagkompiser applauderte tirsdagens nyhet.

«Strålende nyheter at Thomas har signert en ny langtidskontrakt! Den beste nyheten jeg har fått i hele dag», meldte Jack Wilshere på nettsamfunnet Twitter.

Thomas Vermaelen kom til Nord-London fra Ajax sommeren 2009 og imponerte umiddelbart i London-klubben. I sin første sesong spilte han flere kamper enn noen annen Arsenal-spiller.

Verre gikk det i sesong nummer to. Der ble det med fem kamper – som følge av en lei akillesskade. Og som om ikke det var nok, har også årets sesong startet på samme måte.

Ankelskadet
Vermaelen pådro seg en ankelskade i slutten av august, og måtte gjennom en mindre operasjon. Nå håper imidlertid belgieren snart å være tilbake på banen – for å bidra til et oppsving i poengfangsten.

25-åringen ber samtidig lagkameratene være tålmodige og ikke miste troen på seg selv.

- Særlig når man har fått en dårlig start sånn som vi har, er det viktig å ha selvtillit hele veien. Da kommer det til å gå bra. Vi må bare ta en kamp om gangen, og jobbe hardt for å få så mange poeng som mulig, sier han. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere