Gå til sidens hovedinnhold

Stjerneduo fortsatt ute for PSG: - Kan ikke forhaste det

Mauricio Pochettino kom med oppdatering på Neymar og Lionel Messi.

På en pressekonferanse fredag forteller PSG-manageren at verken Neymar eller Lionel Messi rekker lørdagens Ligue 1-kamp mot Brest.

Neymar måtte ut på båre i kampen mot Saint-Etienne i slutten av november etter et voldsomt overtråkk og har ikke vært tilgjengelig for spill siden.

PSG har vunnet kun én av fem ligakamper siden den gang, og Pochettino opplyser at de fortsatt må klare seg uten brasilianeren en stund til.

- Neymar fortsetter sin rehabiliteringsprosess. Han er en veldig viktig spiller med ekstraordinære ferdigheter. Jeg tror ethvert lag ville savnet en slik spiller.

Følg PSG - Brest på Direktesport lørdag klokken 21.00!

En annen som har vært ute for PSG den siste tiden er Messi etter at argentineren ble smittet av korona helt i starten av året. Pochettino forteller at heller ikke landsmannen rekker kampen mot Brest, men at de håper at han er tilbake veldig snart.

- Messi blir daglig vurdert. Vi kan ikke forhaste det, sier Pochettino.

Les også: Da Berg hørte om interessen fra Frankrike, ga han klar beskjed til Bodø/Glimt

- Det medisinske teamet har kontroll på ham. Det bedrer seg litt og litt og vi håper han kan bli med i gruppen igjen raskt, sier PSG-manageren.

Messi påpekte selv i et innlegg på Instagram torsdag at han var på vei tilbake i form.

Det har imidlertid tatt lengre tid enn han ventet å komme seg etter å ha blitt smittet av koronaviruset.

Les også: Messi endelig koronafri: – Tok lengre tid enn jeg trodde

«God ettermiddag! Som dere vet, hadde jeg covid, og jeg ønsker å takke for alle meldingene jeg mottok og fortelle at det tok meg lengre tid enn jeg trodde å bli frisk. Men jeg er nesten frisk, og jeg ser virkelig fram til å komme tilbake på banen. Jeg har allerede trent for å være i 100 prosent kampform. Vi har noen veldig fine utfordringer foran oss i år, og jeg håper vi kan møtes igjen veldig snart», skriver argentineren.

Lørdag venter som nevnt Brest for PSG, uten Messi eller Neymar til start. Kampstart er klokken 21.00.