Sent onsdag kveld kom det frem at den amerikanske antidopingmyndigheten har tatt ut tiltale mot Lance Armstrong.

Og det er ikke kun den syvdobbelte Tour de France-vinneren som er dratt med. Det er også hans sjef gjennom flere år, Johan Bruyneel. Det kan få drastiske konsekvenser.

Les mer:Tar ut dopingtiltale mot Lance Armstrong

Belgieren er for tiden sportsdirketør i RadioShack, som huser stjerner som Andy og Fränk Schleck, Fabian Cancellara og Andreas Klöden.

Selv uten Andy Schleck, er det lite tvil om at laget vil stille med et knallsterkt lag i Tour de France. Dersom de får være med.

Franske RMCSport melder nemlig at ASO nå vurderer å kaste RadioShack ut av touren av etiske årsaker.

Den franske siden har vært i kontakt med Tour de France-direktør Christian Prudhomme, som ikke vil si så altfor mye om saken.

- Ledelsen kommenterer ikke denne siden av saken i dag. Vi har blitt fortalt at dette bare er åpningen av en etterforskning, sier Prudhomme til RMC.

- Dersom det skal vedtas noe, vil det være i regi av UCI og under deres regler.

Johan Bruyneel var med på alle tour-triumfene til Lance Armstrong, og er anklaget for å ha brutt følgende regler: Oppbevaring av forbudte stoffer, handel med forbudte stoffer, administrasjon, eller forsøk av administrasjon, av forbudte stoffer, assistering, oppmuntring, hjelp, støtte, dekke over brudd på dopingreglene og under skjerpende omstendigheter forsvare bruken over standard straff.