Stjernelaget Norge mangler

VALENCIA (TV 2 Nettavisen): Et helt norsk lag av stjerner mangler før returmøtet med Spania. – Det ville vært dumt å si at vi ikke er svekket, sier Ståle Solbakken.

17.11.03 10:52

Med Henning Berg og Roar Strand borte, må landslagssjef Nils Johan Semb klare seg uten et helt lag av spillere som kunne forsterket det norske laget mot Spania.

- Nytter ikke å sutre

Henning Berg er suspendert. Roar Strand, Eirik Bakke, André Bergdølmo og Ole Gunnar Solskjær er skadet. Thomas Myhre er akkurat tilbake fra skade. Erik Hoftun, Bjørn Tore Kvarme, Vidar Riseth, Erik Mykland, Ørjan Berg og John Carew har sagt nei til å spille for Norge.

I tillegg er Ronny Johnsen høyst usikker til kampen.

- De som ikke er med, er ikke med. Det nytter ikke å sutre, er alt landslagssjef Nils Johan Semb vil si om situasjonen.

Assistent Ståle Solbakken utdyper:

- Med X antall spillere ute med skade og suspensjon, vil det bare være dumt å si at vi ikke er svekket. Alle trenere vil jo velge de beste spillerne. Vi mister rokkeringsmuligheter og må spille inn nye konstellasjoner, sier Solbakken til TV 2 Nettavisen.

- En del av fotballen

Spania mangler bare suspenderte Marchena før returkampen, og kunne til og med tillate seg å vrake stjernespissen Diego Tristan til troppen mot Norge.

- Men skader hører med til gamet, og vi må bare være enda flinkere med det vi legger opp til med de andre, legger Solbakken til.

- Det er klart at dette ikke er den fullkomne troppen. Alle skadene er ikke gunstige, men er en del av fotballen. Vi har sjansen til å nå EM-sluttspillet, og da må vi som er her trå til med det vi har, sier John Arne Riise.

TV 2 Nettavisen har satt opp to norske lag. Det første er et mulig norsk lag mot Spania onsdag. Det andre er et lag bestående av spillere Nils Johan Semb ikke kan benytte.

Trolig norsk lag: E.Johnsen – Basma, Lundekvam, Hangeland, Riise – Iversen, Andresen, Andersen, Solli, Brattbakk – Flo

Lag med spillere som mangler: Myhre – Kvarme, H.Berg, Hoftun, Bergdølmo – Ø.Berg, Mykland, Bakke, Strand – Solskjær, Carew

Hvilket lag synes du er best. Si din mening om lagene, og skadesituasjonen i kommentarfeltet under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.