Gå til sidens hovedinnhold

Stjernene blir med Oustorp

- Jeg er helt sikker på at Gøril og Camilla forlenger, sier Byåsen-treneren.

Mer frihet på hjemmebane og lovnader om toppsatsing, overbeviste Geir Oustorp om at ett år i Byåsen var bedre enn tre i Drammen.

- Det er nok mange som ikke skjønner noen ting av det valget her, sier hovedpersonen til Nettavisen.

Sirkler inn Nøstvold-erstatter
Kanskje er det lysten på å vippe Larvik helt ned fra tronen? Kanskje er det drømmen om å bli et mer slagkraftig lag enn det trønderne startet 2007/08-sesongen med?

Men fremfor alt ønsker Oustorp å fullføre arbeidet han har startet i Byåsen.

Fundamentet for neste sesong legges allerede nå:

* Høyreback Iva Zamorska er på vei inn fra Gjerpen. Den tsjekkiske skytteren blir sett på som erstatter for Tonje Nøstvold som dro til Ikast sommeren 2008.

Stjernene forlenger?
* Oustorp er sikker på at både Camilla Herrem og Gøril Snorroeggen vil forlenge sine avtaler.

- Gøril har signalisert at hun vil snakke med oss. Det ser ut til at Alexander Lund Hansen (kjæresten) i verste fall blir annenkeeper i Rosenborg. Det vil gjøre det lettere for henne å fortsette studiene i Trondheim i et år til, sier Oustorp.

- Og Herrem?

- Jeg er ganske trygg på at Camilla blir. Hun er førstevalget vårt på kanten, hvis ikke har vi Gina Lorentzen (spiller på rekruttlandslaget) i bakhånd.

16-årig stortalent
Med underskriften til 36-åringen på plass, har den nye sportslige ledelsen i klubben et helt år på å finne Oustorps langsiktige arvtaker i klubben.

For å sikre den fremtidige etterveksten, vil klubben knytte seg til flere spillere i junioralder med det første. 16 år gamle Marie Henriksen (datter av RBK-trener Trond) er blant spillerne som står øverst på den lista.

Om «nye Byåsen» kan hamle opp med Larvik neste sesong, er et helt annet spørsmål:

- Etter det vi har fått til i inneværende sesong med årets stall, har vi helt klart muligheten til å hevde oss neste sesong. Og da tenker jeg ikke bare på Larvik, men også på at vi skal ha en reell mulighet til å spille i Champions League. De beste klubbene der har 10-11 toppspillere i stallene sine.

- Vi har fortsatt en bit igjen før vi er der, minner han om.

Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Kommentarer til denne saken