RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Bruce Bennett / AFP

Stjernene møtte opp for å se Kings vinne

Sist oppdatert:
Los Angeles Kings kan sikre seg sitt første Stanley Cup-trofé på hjemmebane onsdag. Mandag vant de 4-0 over New Jersey Devils i den tredje finalekampen.

Mens de to første kampene på bortebane er blitt avgjort til LA Kings fordel etter forlengning på stillingen 1-1 ble den tredje kampen avgjort på et tidligere tidspunkt. Før sju minutter var gått av den tredje perioden sto det 4-0 til vertene.

Etter en målløst 1. periode gjorde Alec Martinez 1-0 før sloveneren Anze Kopitar økte til 2-0 i midtperioden. I tredje periode økte Jeff Carter tidlig, mens Justin Williams gjorde 4-0 kort etter.

- Vi møter et lag som gjør absolutt alt riktig. Det er vanskelig, innser Martin Brodeur, veteranen som vokter målet for New Jersey Devils.

Nok en gang sto Kings målvakt Jonathan Quick en glimrende kamp. For tredje gang i NHL-sluttspillet holdt han nullen, og han har bare sluppet inn to mål så langt i finalene.

Ved siden av den engelske fotballstjernen David Beckham var også del Hollywood-celebriteter på plass i Staples Center. Hilary Duff var der med sin ektemann Mike Comrie, som tidligere spilte i NHL selv. Alyssa Milano, Will Ferrell, Ellen Page og Jessica Szohr var også blant tilskuerne.

- LA er en by hvor du må vinne, hvis du vil ha oppmerksomhet. Vi begynner å se at folk er ganske opprømte nå, og det er hyggelig for oss spillere, men kanskje enda hyggeligere for våre mest trofaste fans, som har støttet laget i 45 år, sier kaptein Dustin Brown ifølge NHL.com.

Se høydepunktene her:

Den canadiske ishockeylegenden Wayne Gretzky hadde en seremoniell dropp før kampen. Gretzky spilte for Kings da laget sist var i en NHL-finale for 19 år siden. (©NTB/Nettavisen)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere