RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Terje Sørgjerd/TV 2 Nettavisen

Stjernene skinner for Enga

Sist oppdatert:
Keepergiganten Chris Mason og tøffingen Scott Hartnell spilte hovedrollene i Vålerengas stjernespekkede forestilling i Fredrikstad torsdag kveld.

Mason reddet 38 av 39 skudd og Hartnell scoret to mål da Vålerenga slo Stjernen 4-1.

- Mason stod en knallmatch. Stjernen kom til masse sjanser, og var tydelig klare for å ta det første stikket, forteller Bård Sørlie til TV 2 Nettavisen. Backveteranen legger ikke skjul på hvor viktig Chris Mason er for Vålerenga.

Skal du få sannheten om hvor god Chris Mason er, kan du nemlig ikke spørre kanadieren selv.

- Ting har gått bra. Men det er en konsekvens av at laget har gjort det bra, og ikke slipper til så mange skudd. Det er et lagspill. Jeg forsøker bare å gjøre jobben min, sier Mason til TV 2 Nettavisen.

Første periode endte målløs. Midtveis i midtperioden satte Lars Erik Lund inn 1-0 for gjestene fra Oslos østkant. Scott Hartnell økte til 2-0 bare noen sekunder senere. David Hnat skapte spenning da han reduserte for Stjernen i siste sekund av andre periode.

Travis Brigley satte inn 3-1 for Vålerenga åtte minutter før slutt, mens Hartnell satte inn 4-1 i et overtallsspill 48 sekunder før slutt. 22-åringen har dermed gjort sju mål og to assists på fire sluttspillkamper.

I den andre semifinalen vant Trondheim 3-2 over Storhamar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere