RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stjernene strippet for fansen

Sist oppdatert:
Novak Djokovic dro i gang showet.

Novak Djokovic står foran en av de største oppgavene i sin karriere, men ser ikke ut til å være preget av alvoret av den grunn.

Neste uke skal nemlig tennisstjernen kjempe om Wimbledon-tittelen, med blant andre Roger Federer, Rafael Nadal og Andy Murray.

Tradisjon tro, varmet serberen opp til Wimbledon-turneringen med The Boodles-turneringen i Stoke Park.

Djokovic brukte mye tid på å underholde publikum, blant annet med sin klassiske imitasjon av Maria Sjarapova.

Under kampen mot Grigor Dimitrov, Sjarapovas kjæreste, tok han av seg T-skjorta, før han oppfordret Dimitrov til å gjøre det samme.

All showingen til tross, Djokovic legger ikke skjul på at fokus ligger på Wimbledon-turneringen, hvor han ønsker revansje mot Rafael Nadal, som ble for sterk i French Open.

Spanjolen trakk det lengste strået med 9-7 i femte sett etter en meget underholdende kamp.

- Det finnes ikke større motivasjon enn å spille i den største turneringen i vår sport, sier Djokovic ifølge Daily Mail.

- Det er den jeg alltid drømte om å vinne, og det var høydepunktet i min karriere. Jeg elsker å spille i Wimbledon - gresset er det mest spesielle underlaget i tennis.

- Forhåpentligvis kan jeg slå tilbake etter tapet for Nadal i Paris. Det var en spennende kamp å ta del i. Livet går videre, og det er verken første eller siste gang jeg taper en kamp.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere