Gå til sidens hovedinnhold

Stjerner i slåsskamp

To ganger Daniel barket sammen på utested i Oslo.

Hvem husker ikke de famøse "Slagene i Drammen" - hendelsen der John Carew banket opp John Arne Riise i forkant av en landskamp mot Portugal i september 2003?

Nå viser det seg at det er flere toppfotballspillere i Norge med slåsskamper på merittlisten.

Etter at Stabæks Daniel Nannskog hadde scoret fire mål mot Strømsgodset i fjor høst dro han på byen i Oslo. Der traff han blant annet daværende Vålerenga-spiss Daniel Fredheim Holm, skriver Vålerengas Freddy Dos Santos i sin selvbiografi «Mitt liv som ganske god fotballspiller».

Nannskog begynte å terge Fredheim Holm ved å stikke fire fingre opp i ansiktet hans. Fredheim Holm bet på, og slo bort hånda til navnebroren, skriver VG Nett.

Kvelden forløp en stund uten ytterligere konfrontasjoner, før Nannskog igjen gikk bort til Vålerenga-spissen og slang noen gloser.

Resultatet var at de to Daniel'ene tumlet rundt på gulvet og gjøv løs på hverandre.

- Det skal hetses litt mellom klubber og spillere. Det var ikke så alvorlig som det kommer fram i boken. Det var med glimt i øyet. En uskyldig greie og ingen «big deal», sier Nannskog til VG Nett.

- Vi irriterte hverandre litt ute på byen, og var begge ganske aggressive. Det ble litt krangling og dytting og sånn, men Nannskog hadde noen gode lagkamerater som skilte oss før det ble ordentlig alvorlig, sier Daniel Fredheim Holm til VG Nett .

Sjekk siste fotballnytt her!

Sjekk siste sportsnytt her!

Kommentarer til denne saken