Stjernesmell for Norge

JORDAL (TV 2 Nettavisen): Lars-Peder Nagel var en av isens beste spillere inntil han ble slått knockout av en hissig nederlender. - Jeg så stjerner, forklarte han etterpå.

13.04.04 12:20

NORGE - NEDERLAND 8-0: Nagel ga Norge ledelsen med et herlig frekt solomål midtveis i 1. periode. Norge spilte i overtall da 23-åringen fosset fram langs venstrekanten, skar inn foran mål og satte pucken til side for Martin Trommelen i Nederlands mål.

Hjernerystelse
- Det var bare å kjøre på. Backen var litt sein, jeg kom i fart og fikk lurt den inn. Deilig å score! sier han til TV 2 Nettavisen.

Tigeren var frisk og farlig hele perioden, og kunne med litt mer hell ha blitt stående med et par mål til i protokollen. I stedet endte det med en lett hjernerystelse etter en rett høyre fra en nederlandsk back.

- Jeg fikk et drop-pass - og det er jo positivt at jeg husker det - og hadde fri vei mot mål, jeg prøvde å skjære inn da det kom en fra blindsiden og traff meg, forteller Nagel.

Klar i kveld
Nagel forsøkte å spille videre, men slet med å se klart, og landslagsledelsen valgte derfor å ta ham ut av kampen. Han håper likevel å kunne spille tirsdagens kamp mot Storbritannia.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag