Gå til sidens hovedinnhold

Stjernesmell i Miami

Lørdag ble regjerende mester Andy Murray knust av Mardy Fish i ATP-turneringen i Miami.

ATP-turneringen i Miami denne uken har så langt bydd på flere store overraskelser. Fredag ble andreseedede Novak Djokovic slått ut i første runde av den noe ukjente belgieren Olivier Rochus.

Lørdag var det duket for en kanskje enda større overraskelse. Skotske Andy Murray tapte tidligere i år finalen i Australian Open mot Roger Federer. Og Murray vant da også Miami-turneringen i fjor.

Derfor var det nokså overraskende da amerikanske Mardy Fish slo ut Murray lørdag. Det var Murrays første førsterundetap på elleve måneder.

Det var servingen til Fish som skapte trøbbel for Murray, og den som til slutt sørget for at skotten ikke får sjansen til å forsvare tittelen sin.

- Mardy servet bra når han måtte, spesielt i andresettet når han lå under, sier Murray til arrangøren.

Men til tross for at skotten skrøt av motstanderen sin, var han først og fremst kritisk til sin egen innsats.

- Jeg var ikke særlig bra i dag og jeg må bli mye bedre. Når man setter ballen kort i midten av banen gir du motstanderen en mulighet til å være på offensiven og aggressiv. Mot gode servere vil slikt spille straffe seg, sier Murray.

Roger Federer, Murrays banemann i Australian Open, derimot, tok seg greit videre fra første runde. Han slo Nicolas Lapentti.

Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken