Det har etter hvert blitt en kjent sak at tidligere Manchester City-spiller Yaya Touré og nåværende manager Pep Guardiola ikke var perlevenner.

Guardiola var hans manager både i Barcelona og i City, men var sjeldent mannen som stod først på lista over spillere som skulle starte de viktige kampene.

Konflikten mellom de to stjernene toppet seg da Tourés agent, Dimitri Seluk, gikk hardt ut mot City-sjefen. Han hevdet at afrikanske sjamaner hadde sørget for at det hvilte en forbannelse over Guardiola, noe han mente var grunnen til at de lyseblå ikke hadde vunnet Champions League.

Les også: Slakter United-duoen: – Har falt utfor en klippe

Kontroversiell agent beklager

Fem år senere legger den russiske agenten seg flat og sier forbannelsen er opphevet.

– Jeg vil beklage for denne saken. Jeg mener det er på tide at bitterheten tar slutt, og jeg vet Yaya mener det samme. Han ønsker ikke annet en suksess for Manchester City, sier Seluk til den britiske avisen The Mirror.

Agenten kommer faktisk med en vesentlig lysere spådom for City.

– De har gode sjanser for å vinne (Champions League) i år. Uansett hva som skjer, så vil de definitivt vinne i løpet av de tre neste årene, hevder Seluk.

Manchester City gjester Real Madrid på Santiago Bernabéu i semifinalen i Champions League tirsdag kveld klokken 21:00. Kampen kan sees på TV 2 Play.

Les også: Rister på hodet over «bisarre» Haaland-rykter: – Merkelig

Kake skapte furore

Da agenten kritiserte City i 2018, var han blant annet rasende fordi klubben ikke hadde ordnet kake til sin klients bursdag.

– Jeg har bursdag denne måneden, og min gave er at denne forbannelsen skal ta slutt. Faktisk, så håper jeg City vinner trippelen (Premier League, FA-cupen og Champions League) denne sesongen, sier Tourés agent.

Tirsdag skal City forsøke seg på nettopp det. Erling Braut Haaland og co. møter Real Madrid i semifinalen i Champions League, og jakter sitt første trofé i turneringen. De var nære på å klare det i 2021, men ble stoppet av Thomas Tuchel og Chelsea i finalen.

De tar trolig med seg stor selvtillit inn i storkampen, ettersom de har tatt over ligaledelsen i England og er i storform om dagen. Real Madrid har på sin side hatt variable resultater denne sesongen, men fikk en solid opptur da de vant den spanske cupen i helgen.

Tirsdagens oppgjør spilles på Santiago Bernabeu i Madrid, mens det hele skal avgjøres på Etihad Stadium onsdag om en drøy uke.