Gå til sidens hovedinnhold

Stjernespiss får 48 timer på seg

Southampton sliter i bunnen av Premier League. Nå har manager Harry Redknapp gitt James Beattie 48 timer på å bestemme seg for om han vil forlate klubben.

MANCHESTER CITY - SOUTHAMPTON 2-1:
Southampton har godtatt budene på 76 millioner kroner fra Everton og Aston Villa på måljegeren.

Beattie ble igjen utelatt fra Southamptons tropp mot Manchester City, og Redknapp krever at han bestemmer seg i løpet av de neste to dagene.

- James snakker med Everton og Aston Villa, og vi skal ha et svar innen mandag, sa Redknapp ifølge Sportinglife.

Det er antatt at en del av pengene kan brukes til å styrke stallen til de formsvake englene.

Harry Redknapp er ikke i tvil om at det trengs.

- For å være ærlig bryr jeg meg ikke om jeg har noe penger å bruke, så lenge vi kan få spillere inn, sa Redknapp.

- Ellers blir det veldig hardt å holde seg oppe, understreket han.

Så spørs det om gode spillere kommer gratis til et bunnlag.

God Wright-Phillips
Manchester City var uten tvil det beste laget første nyttårsdag. Hjemmelaget hadde mange gode muligheter, men sløste som vanlig med sjansene.

Denne gangen holdt det likevel til tre poeng, etter mål av Paul Bosvelt og Shaun Wright-Phillips før pause. Kevin Phillips reduserte på et billig idømt straffespark like før slutt.

Wright-Phillips imponerte igjen mot et Southampton uten skadde Claus Lundekvam, og målet hans kom på et flott langskudd.

Nå ber City-manager Kevin Keegan storklubbene holde fingrene av fatet.

- Det er ikke noen tvil om at han er vår viktigste spiller, og jeg vil ikke støtte et salg av ham selv om vi skulle få et stort tilbud. Hva slags signal ville det være å sende ut? sa Keegan etter kampen.

Formannen i Manchester City, John Wardle, har allerede sagt at ikke engang 20 millioner pund, over 230 millioner kroner, er nok til å lokke klubben til å selge juvelen.

Men etter kantspillerens fine form denne sesongen, er det ingen overraskelse om noen vil prøve å lokke Wright-Phillips over til et bedre lag enn middelshavsfareren City.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken