Stjernespiss klar for Liverpool

Foto: AFP/Scanpix

Djibril Cisse bekreftet søndag at avtalen med Liverpool er på plass. - Jeg spiller for Liverpool neste sesong. Endelig kan jeg si det med sikkerhet, sier Cisse fornøyd.

Djibril Cisses overgang til Liverpool kommer ikke som noen overraskelse for noen som følger med i engelsk fotball. Den franske landslagsspissen har i lang tid sagt at hans neste klubb blir Liverpool.

Klar, ikke signert
Avtalen mellom Liverpool og Auxerre er klar, men ikke undertegnet.

- Vi har en avtale med alle involverte parter og jeg kommer til å spille på Anfield. Liverpool har hele tiden vært min klubb, sier Cisse på Liverpools internettsider.

Auxerre-spissen er toppscorer i den franske toppserien med 14 mål, og har allerede slått gjennom på landslaget. EM-sluttspillet mister han imidlertid, på grunn av en suspensjon som holder ham utenfor Frankrikes tre første EM-kamper.

- Ingen festløve
Ryktet som urokråke er likevel ufortjent, insisterer Cisse.

- Folk burde ikke bedømme boka på omslaget. Jeg forandrer kanskje hårstil ofte, men jeg tar jobben min veldig seriøst og jobber veldig hardt. Jeg er absolutt ingen festløve lenger. Jeg er gidt, og har et lite barn, og når jeg ikke spiller fotball finner du meg i senga ved nitiden hver kveld, sier Cisse.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.