RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stjernesyklist anklaget for overfall

Foto: Mark Gunter (Scanpix/Afp)
Sist oppdatert:
Marerritstart på året for Stuart O'Grady.

Stuart O’Grady er en av GreenEDGEs viktigste og mest erfarne ryttere. Men alt går ikke helt på skinner før sesongen starter på hjemmebane i Tour Down Under.

En sjåfør for et firma skal nemlig ha anklaget 38-åringen for overfall i forbindelse med en kjøretur den 10. januar. Sjåføren skal ha plukket opp O’Grady, hans kone samt to andre fra The Lane Vineyard klokka 23.00.

Sjåføren skal ha sagt til politiet at O’Grady grep han i nakken og hodet, mens han kjørte på South Eastern Freeway, ifølge The Advertiser.

Grunnen til krangelen skal ha vært en uoverensstemmelse angående bruk av setebelte. Thor Hushovds tidligere lagkamerat skal også ha kastet et glass i bilen.

Politiet behandler hendelsen som «et mindre fysisk overfall».

Det virker likevel ikke til å være fare for O’Gradys deltakelse i Tour Down Under.

- Stuey er offeret her. Vi finner tidspunktet for dette til å være ganske merkelig, sier en pressetalsmann fra GreenEDGE.

- Han er en familiemann og han hadde vitner. Han er her for å kjøre.

O’Grady skal ha vært gjestetaler på en vingård i anledning en middag før Tour Down Under, som starter 17. januar. Australieren harr OL- og VM-gull fra bane, og vant Paris-Roubaix i 2007.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere