Stoke-manager Mark Hughes mener United-manager José Mourinho tok lørdagens uavgjortresultat på en dårlig måte.

Mourinho ville ikke takke Hughes for kampen. Portugiseren ville heller ikke forklare hvorfor da han ble intervjuet etter kampen.

Les mer: Mourinho avbrøt intervju etter poengtap

Stemningen var til tider amper på sidelinjen da Stoke og Manchester United lørdag delte poengene på Bet 365 stadium. Mourinho var tydelig irritert over Stoke, som han mente kun var ute etter å forsvare seg til ett poeng.

På ett tidspunkt i kampen ble Mourinho dyttet av sin managerkollega da portugiseren beveget seg inn i den tekniske sonen til Stoke-manageren.

Etter kampen ville ikke Mourinho takke Mark Hughes for kampen.

- Jeg dyttet til han fordi han var i min tekniske sone. Kanskje det var derfor han ikke ønsket å ta meg i hånden etter kampen. Kanskje det er fordi han ser på resultatet som dårlig for hans lag, når alle forventet at de skulle vinne, sa Hughes etter kampen, ifølge Sky Sports.

- Dårlig

- Det er dårlig. Noen ganger tar topp seks-managerne dårlige resultater på en dårlig måte. Kanskje det er fordi de ikke er vant til dårlige resultater, sa Hughes videre.

Den tidligere Manchester United-stjernen Hughes er ikke ukjent med at andre managere ikke takker han for kampen.

Tidligere har både Arsenal-manager Arsène Wenger og nåværende West Bromwich-manager, Tony Pulis latt være å strekke ut hånden.

- Kanskje det har noe med meg å gjøre? Hvem vet, sa Hughes videre.

Da Mourinho snakket med pressen ønsket ikke å snakke om hvorfor han ikke tallet for kampen.

- Jeg foretrekker å ikke svare på spørsmål om håndtrykk. Det er et dårlig spørsmål, sa United-manageren.

Målforskjell

Etter tre strake seirer avga United sine første poeng borte mot Stoke lørdag.

Maxim Choupo-Moting scoret begge hjemmelagets mål etter forsvarsfeil av Eric Bailly og Phil Jones. Marcus Rashford og Romelu Lukaku scoret for serielederen.

Manchester United leder Premier League på målforskjell foran byrival Manchester City. Begge lag har ti poeng etter fire kamper. Stoke ligger på tiendeplass med fem poeng.

Neste runde tar United imot Everton, mens Stoke møter Newcastle borte.

(©NTB)

HTML EMBED