RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stol på Svennis

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Oddsen på at Manchester City nok en gang vinner knapt er et av flere spill som kan sørge for solid fortjeneste i dag.

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og ishockey

Effektiviteten avgjør igjen?
FA-cup 4. runde. Sheffield United dominerte derbyet mot Wednesday for en uke siden, men tapte likevel 0-2. Har en sterk tropp som burde ligget langt høyere enn dagens 14. plass i Championship. Savner sårt toppscorer Beattie, i tillegg er Webber og Morgan uaktuelle. Naysmith og Hendrie ser ut til å bli klare i tide, sistnevnte viktig i den offensive biten.

City har 2-5-1 på sine åtte siste. Petrov har storspilt på venstrekanten, spørsmålet blir om ikke laget til Svennis er i ferd med å bli for forutsigbart fremover på banen. Mangler en stabil målscorer. Bianchi er solgt, uten at det blir noe stort savn. Johnson og Mpenza fortsatt ute.

Man Citys ekstreme forskjell på hjemme- og bortebane har ikke vært like fremtredende den siste tiden. De er godt organisert bakover, og vi tror på en jevn kamp mot et entusiastisk hjemmelag. Gjestene det utvilsomt beste laget når det kommer til et stykke, og vi tror de som vanlig avgjør med det ene og nødvendige målet. 3,50 for U med 1-0-handikap kjøpes.

Oppskriftsmessig H
Racing har vært gode den siste tiden. To seirer på rad i ligaen før det obligatoriske nederlaget på Nou Camp for en uke siden. Vant den første kvartfinalen i Copa del Rey mot Bilbao torsdag. Slo ut dagens motstander den foregående runden, etter 1-1 i første kamp og 4-2 i returen her så sent som 16. januar. To spillere ute med skade, Smolarek tilbake.

Zaragoza har prestert langt under forventningene. Har slitt spesielt på reisene, der det har blitt 1-2-6 på ni forsøk. Ny trener er på plass etter en del frem og tilbake. Et par spillere har returnert den siste tiden, Aimar fortsatt ute. Ayala er suspendert.

Vi hadde forventet lavere hjemmeodds i denne. Sjansen for hjemmeseier er stor nok til å ta med 2,05 på bongen.

Flere brukbare alternativer
Med tidlig kampstart mener vi både Fiorentina (2,05) og United med handikap (2,05) skal ha minst de nødvendige 50 prosentene i vinnersjanse i sine kamper. Valencia har vist tegn til bedring etter ferien, og møter overraskelseslaget Almería på Mestalla i kveld. Hjemmeoddsen er ikke interessant, men at en eventuell hjemmeseier kommer med nøyaktig ett mål kan prøves (3,50).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere