*Nettavisen* Sport.

Stolt Arena øyner håp

Foto: REUTERS/SCANPIX

Bruce Arena er stolt over sitt amerikanske mannskap etter thrilleren mot Italia.

18.06.06 11:31

- Laget var fantastisk. Selv med ni mann mot ti. Det er første gang i min karriere at jeg har ledet et lag med ni mann. Vi gjorde store fremskritt etter kampen mot Tsjekkia, og jeg vet at jeg disponerer et lag med glimrende fotballspillere, sa den amerikanske treneren Bruce Arena til fifa.com etter gårsdagens spaghettiwestern mellom Italia og USA.

Skuffet Lippi

Det manglet ikke på dramatikk i lørdagens oppgjør. Det er fjerde gang i VM- historien det har blitt utdelt tre røde kort i en og samme kamp. Italias trener Marcello Lippi skyldte på tretthet og manglende konsentrasjon blant de italienske spillerne.

– Jeg fryktet før kampen at vi ikke var fullt restituerte, og dessverre fikk jeg rett i mine mistanker.

Lippi var enig med dommeren i utvisningen av Daniele De Rossi, men var ellers knapp i kommentarene.

–Om jeg er sint på ham? Han gjorde en stor feil, men oppvasken tar vi internt. Han blir suspendert, og vi må betale prisen. Det er fortsatt alt å spille for i gruppe E.

Øyner håp

Eddie Pope, mannen som pådro seg USAs andre utvisning, har tro på at USA kan gå videre fra den jevne gruppen.

– Vi kan nå se frem mot neste kamp i visshet om at vi kan kvalifisere oss til cupspillet. Det virket urealistisk før kampen mot Italia.

Italias målvakt Gianluca Buffon var skuffet, men fattet, etter kampen.

– For oss starter knock-out delen av turneringen nå. Skylden kan du legge på min klubbkamerat Pavel Nedved og hans Tsjekkia for å ha tapt mot Ghana.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag