Gå til sidens hovedinnhold

Stoney sier opp jobben i Manchester United

Hovedtrener for klubbens kvinnelag skal ikke være fornøyd.

Manchester United kunne onsdag melde at Casey Stoney forlater sin stilling som hovedtrener for klubbens kvinnelag etter sesongen.

Stoney har ledet Uniteds lag de siste tre årene og klubben har etablert seg høyt oppe i Women's Super League i England.

I en uttalelse på Uniteds hjemmeside takker Stoney klubben for en utrolig erfaring, men ifølge engelske The Telegraph skal ikke alt være like rosenrødt mellom treneren og klubb.

Avisen skriver at Stoney ikke har vært fornøyd med treningsforholdene som har blitt lagt til rette for Uniteds kvinnelag de siste månedene.

Daily Mail skriver at flere av lagets kvinnelige spillere er skuffet over måten Manchester United har håndtert deres tilstedeværelse på treningsanlegget på Carrington.

Pandemien skal ha ført til flere midlertidige endringer knyttet kvinnenes treningshverdag og dette hevdes å være en av årsakene til at Stoney har valgt å slutte.

Les også: Ferdinand ber United ta grep. Får støtte av Stokke

Woodward full av lovord

United-direktør Ed Woodward takker Stoney for hennes bidrag i klubben de siste årene.

- Casey har vært den drivende kraften bak suksessen til vårt kvinnelag siden hun kom til klubben i 2018. Hun har vært en inspirasjon for hennes spillere og støtteapparat, til alle i klubben og til fansen, sier Woodward i en uttalelse på klubbens hjemmeside.

- Alle i Manchester United takker henne for hennes harde arbeid og dedikasjon og vi hyller hennes prestasjoner. Hun kommer alltid til å være en del av Manchester United-familien, forteller direktøren som selv vil forlate United om kort tid.

Les også: Klar tale fra Solskjær: - Ikke kom her og skyld på meg

- Flere tilbud

Selv om det nå går mot slutten i United for kvinnenes hovedtrener ser det ikke ut til at Stoney trenger å gå arbeidsledig særlig lenge.

Arsenal skal angivelig allerede ha vist interesse for 38-åringens tjenester, men det hevdes at Stoney ikke ønsker å signere for en rival av Uniteds kvinnelag

The Telegraph melder imidlertid at den 38 år gamle fotballtreneren også er ønsket av klubber i USA og at hun allerede har fått et tilbud fra amerikanske Portland Thorns.

Det gjenstår å se hvor Stoney ender opp neste sesong.