RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Kyrre Lien

Stoor klar for Lillestrøm

Sist oppdatert:
Blir leid ut resten av 2012.

Lørdag kveld ble det klart at Vålerenga leier ut Fredrik Stoor til Lillestrøm.

- Vi har lånt Fredrik Stoor for denne sesongen fra Vålerenga, og er godt fornøyd med å få han på plass. Han er en spille rmed mye erfaring som kommer til å gli godt inn i gruppa. Magnus Haglund er også veldig godt fornøyd med å få han inn i troppen, sier sportsdirektør Torgeir Bjarmann til LSK.no.

- Fredrik er en offensiv back som har mye erfaring. Han har spilt både i Sverige, i Norge og var også i Fulham i England. Han er spilleklar, men kommer ikke til å være aktuell for spill mot RBK søndag.

Det er ikke lenge siden Stoor var nærme en overgang til Rosenborg, men svensken besto ikke den medisinske testen til trønderne.

- Avtalen er slik laget at det er minimal risiko økonomisk vedrørende det medisinske. Vi mener i tillegg selv at vi har det beste medisinske apparatet i Tippeligaen, som kommer til å ta godt vare på Fredrik hvis det skulle være noe. Vi har stor tro på at vi får karrieren hans på rett kjøl igjen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere