Reals mektige president, Ramon Calderon, har fått beskjed av klubbens direktører at klubben ikke kan risikere å miste andre spillere, mens de venter på Manchester United-vingen.

Real Madrid har allerede satt i gang undersøkelser for å hente Hamburgs Rafael van der Vaart.

I tillegg er flere av Real Madrids direktører åpent uenige i at Ronaldo skal være verdt 80 millioner pund – 800 millioner kroner. Nederlenderen van der Vaart koster ”bare” 10 millioner pund, ifølge den britiske avisa The Sun.

Møte til uka
Klubben forsøker samtidig å få tak i Valencias David Villa for 30 millioner pund. Likevel håper fortsatt Calderon på at den 23-årige portugiseren skal klare å tvinge seg vekk fra Old Trafford. Han er ventet tilbake til Manchester i neste uke, der han skal ha et møte med Alex Ferguson.

Hvis ikke Ronaldo klarer å overtale Ferguson til å selge ham til Real, blir det ikke noe av overgangen. Og skotten har tidligere vært krystallklar på at det ikke er aktuelt å selge Cristiano Ronaldo.

Det har satt Real Madrid i en kattepine. Klubben kan ikke vise til én eneste nyervervelse i sommer, og det er ikke bra nok for en klubb av det kaliberet.

Flere er lei
Til og med Ronaldos gode venn, Pepe er lei av overgangsfarsen:

- Det mangler litt respekt her. Et lag består ikke bare av én spiller, uansett hvor god han måtte være. Pele og Maradona vant kamper, men de hadde hjelp av sine lagkamerater.

Åtte av ti Real Madrid-fans vil heller ha Villa og van der Vaart i klubben, enn Ronaldo. Det viser en avstemming i et medlemsblad.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).