RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stopperduo ute for Brann

Midtstopperduoen Kristjan Örn Sigurdsson og Olafur Örn Bjarnason sliter med vonde ankler og står trolig over mot Åtvidaberg.

Torsdag kan Brann ta seg videre til den ordinære runden av UEFA-cupen. Bare ett hinder gjenstår, det svenske 1. divisjonslaget Åtvidaberg. Det kan bli noe mer knotete enn serielederen i Norge ønsker, ettersom det ser ut til at både Sigurdsson og Bjarnason må hvile på grunn av vonde ankler. Brann spiller om viktige seriepoeng mot Molde søndag, bare tre dager etter UEFA-oppgjøret mot svenskene.

Olafur Bjarnason ute for Brann torsdag.

- Søndagens kamp har førsteprioritet, sier Brann-lege Ola Jøsendal til Bergensavisen.

Guntveit fra start?
Han synes det er for tidlig å konkludere om anklene deres tåler to kamper på tre dager, men han vedgår at det kan bli tøft for dem.

Hvem som blir midtstoppere til kampen torsdag er ennå usikkert. Et alternativ er Janez Zavrl. Muligens det andre alternativet kan være å flytte Bjørn Dahl inn som stopper og bruke Martin Knudsen eller Cato Guntveit som høyre back. Sistnevnte spilte midtstopper for Brann 2 på lørdag, da det ble 3-1-seier i 3.-divisjonskampen.

Petter Vaagan Moen ser også ut til å skulle hvile i UEFA-kampen. Venstrekanten sliter med et dårlig kne, ifølge avisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere