RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stopperjakten fortsetter

Sist oppdatert:
Mye tyder på at Vålerenga fortsetter jakten på Erik Hagens erstatter. Ingen av de tre midtstopperne som er på prøvespill har rukket å overbevise.

Mot Lyn lørdag fikk amerikanske Dan Califf og slovenske Mohammer Vugdalic en omgang hver. Australske Eddy Bosnar, som sliter benken i Everton, har ifølge Kjetil Rekdal reist hjem grunnet familiære årsaker.

Vålerenga slapp ikke inn mål. Men det var mest takket være banens beste Kjetil Wæhler, som spilte hele kampen i Vålerengas midtforsvar.

- De klarte seg bra begge to. Men det gjenstår en del før vi godkjenner de som kapable til å spille for oss, sa Rekdal til TV 2 Nettavisen etter 2-0-seieren.

- Tre spillere til
Måten han ordla seg på, kan tyde på at Vålerenga nå vil lete videre etter den hurtige og sterke stopperen de et ute etter. For Vålerenga skal ha flere spillere i stallen, det er det ingen tvil om.

- Vi skal ha en, to kanskje tre spillere til. Men per i dag vet jeg ikke hvilke, fortsatte Vålerenga-treneren.

Med både Ardian Gashi, Thomas Holm og Daniel Fredheim Holm i midtøsten, var det noe B-preg over Vålerenga som slapp til mange spillere på banen lørdag. Rekdal mener allikevel at 2005-stallen er bedre enn 2004-versjonen, og Lyn ble holdt under kontroll.

- Ihvertfall fremover på banen, sier Rekdal, som stilte med følgende lag: Arason - Hovi, Wæhler, Califf, Brocken - Klaven, Grindheim, Swift, Berre - Dos Santos, Hulsker.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere