RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stoppet og forlenget seiersrekke

Foto: SCANPIX/Doug Pensinger/Getty Images/AFP
Sist oppdatert:
Miami Heat tok sin 17. strake hjemmeseier i natt, da de slo Indiana Pacers 94-87. Samtidig stoppet de også Pacers' seiersrekke.

Pacers hadde vunnet sine samtlige seks kamper i sluttspillet før nattens kamp, og ledet 2-0 i kamper etter to kamper på hjemmebane. Men nattens kamp ble spilt i Florida, og da var det straks andre boller fra Heat.

Oddsen mot seg
Laget vant 94-87, og reduserte til 2-1 i kamper. Det var også Heats første seier mot Pacers etter 12 strake tap. Kamp fire går også i Miami på onsdag.

På tross av seieren har Heat oddsene mot seg når det gjelder å slå ut Pacers. Av 173 kamper der det ene laget har vunnet de to første kampene, har det bare skjedd sju ganger at et lag har kommet tilbake og gått videre.

Fornøyd
- Jeg synes vi spilte knallgodt. De satte en del trepoengere, men vi holdt oss inne i kampen. Vi er selvsagt kjempefornøyde med seieren, sa Heats trener Stan van Gundy etter kampen, ifølge Reuters.

Dwayne Wade satte 25 poeng for Heat, i tillegg til at han hadde seks assists og fem returer. Lamar Odom scoret 16 poeng og tok ni returer. Jermaine O’Neal ble mestscorende for Pacers med sine 29 poeng.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere