Stoppet på kvinnefengsel

Foto: Andrew Yates (AFP)

Mario Balotelli har gjort det igjen.

02.10.10 16:02

City-stjernen, som er skadet og derfor oppholder seg i Italia, skal fredag ha vært på kjøretur med lillebroren Enock (17) da nysgjerrigheten tok overhånd.

Da brødrene passerte et kvinnefengsel i Brescia, fant de det nemlig for godt å svinge inn mot portene for å ta fasilitetene nærmere i øyesyn.

Den slags ubudne gjester ble imidlertid ikke mottatt med direkte åpne armer av vaktene i fengselet, skriver nettstedet goal.com.

Så åpen port
Betjentene stoppet Balotellis Mercedes og skal ha avhørt Manchester City-profilen i nærmere en halvtime om det uventede og impulsive besøket.

- Klokken var rundt fire da vi så en Mercedes komme gjennom porten. Inne i bilen var det to gutter, og etter noen minutter innså vi at den ene var Balotelli, sier fengselsbetjent Calogero Lo Presti til den italienske sportsavisen Gazzetta dello Sport.

- Vi gjenkjente ham, men det er ikke nok, så vi kjørte gjennom den offisielle prosedyren. Mot slutten så de begge ganske redde ut. De hevder at de så den åpne porten – og ikke trodde man trengte spesialtillatelse for å besøke fengselet, tilføyde han.

Duoen i bilen skal ha blitt spesielt nysgjerrig av at fengselet utelukkende inneholdt kvinnelige fanger.

- Gjorde intet galt
Balotelli skal ha snakket med lav stemme, beklaget misforståelsen og framstått en smule flau.

Spillerens agent Mino Raiola - mannen som også har Zlatan Ibrahimovic i sin stall – understreker imidlertid at City-profilen ikke gjorde noe galt.

Balotelli sliter med en ankelskade, og blir ikke spilleklar før senere denne måneden. (ANB)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.