*Nettavisen* Sport.

Stoppet Philippoussis

Foto: (Scanpix)

Mark Philippoussis er på vei tilbake mot tennistoppen. Men i semifinalen i Ordina Open ble det bråstopp.

19.06.05 10:37

Fjorårets mester i Ordina Open, franske Michael Llodra, ble for sterk for Philippoussis, og vant 7-6 (7-2), 6-7 (5-7), 6-3. Kampen varte i over to timer.

Philippoussis har slitt voldsomt med skader, og er nå bare nummer 188 på rankingen. Semifinaleplassen var det beste australieren, som fikk wild card til turneringen i Nederland, har gjort på lang tid.

- Det er bare postive ting å ta med seg for meg fra denne uken, jeg har vunnet tre jevne kamper og føler meg bra, sa den storvokste servekanonen.

Llodra har heller ikke hatt stor suksess i det siste. Han hadde før starten av Ordina Open ikke vunnet en eneste kamp siden mars, og sto med sju strake første runde-tap.

- Det er vanskelig å være positiv når du ikke har noe selvtillit, men jeg bestemte meg for å komme hit. Og etter at jeg vant første runde, 7-6 i tredje sett, har jeg spilt bedre for hver dag, sa Llodra etter kampen.

I finalen møter han kroatiske Mario Ancic, som var i semifinalen i Wimbledon i fjor. 21-årige Ancic kan vinne sin første ATP-turnering.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.