RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stoppet tapsrekken

Sist oppdatert:
Sunderland klarte endelig å holde buret rent.

SUNDERLAND - BOLTON 0-0: Etter ni strake tap lyktes endelig Sunderland med å få et poeng igjen. I den jevne, tette og ikke altfor underholdende kampen mot Bolton klarte ingen av lagene å score.

- Vi har stoppet tapsrekken, vi holdt buret rent, sa en tross alt oppløftet Sunderland-manager Mick McCarthy etterpå, ifølge Sportinglife.

- Vi var elleve poeng bak West Bromwich før kampen, nå er vi ti poeng bak. Alle har avskrevet oss. Men hvis vi stopper å tro på oss selv, kan vi like godt unngå å møte opp, sa en kamplysten McCarthy, som var fornøyd med laget sitt mot Bolton.

Bortelaget har hatt en sterk høst, men var ikke imponerende mot Sunderland. Boltons største sjanse fikk El-Hadji Diouf etter forarbeid av Gary Speed, men senegaleseren dundret ballen langt over målet.

Dermed ebbet det hele ut med 0-0. Sunderland fikk endelig et poeng igjen, men med dette tempoet på poengfangsten lukter det nedrykk lang vei.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere