*Nettavisen* Sport.

Stor Carew-interesse i Bodø

Foto: Aykut AKICI/TurkSporFoto / SCANPIX

Interessen for å se John Carew og Besiktas i UEFA-cupen er stor i Bodø. Oppgjøret blir helt sikkert utsolgt.

01.09.04 09:47

Kampen om å sikre seg billetter til Bodø/Glimts hjemmemøte med John Carew og Besiktas er i gang lenge før billettene er lagt ut for salg.

På grunn av UEFAs reglement er det bare plass til 5200 tilskuere på kampen og det er ikke alle billettene som vi bli tilgjengelige for alle.

- Jeg vil tro at sponsorene kommer til å kjøpe rundt 1000 billetter. Uten at jeg kan spå hvor mange av sesongkortinnehaverne som benytter seg av sin forkjøpsrett, så vil jeg anta at mellom 2000 til 3000 billetter blir lagt ut for åpent salg, sier daglig leder Gunnar Carlsen til Avisa Nordland.

UEFA krever at hvert sete skal ha en stolrygg som er minst 30 centimeter høy. Det betyr at en del plasser på Aspmyra blir stående ubrukt.

- Vi mister om lag 1000 sitteplasser ved ikke å få benytte all kapasitet på den gamle hovedtribunen. Verken benkene eller betongen på Nord Megler-tribunen kan benyttes. Vi får kun benytte plassene med gule stoler på den tribunen. Dette fikk vi først beskjed om på den andre inspeksjonsrunden til UEFA, forklarer Carlsen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.