The Telegraph slår stort opp at Harry Kane skal ha gitt Tottenham-direktør Daniel Levy klar beskjed om at de skal holde seg til en avtale de ble enige om forrige sesong, som vil gjøre at han kan forlate klubben til fordel for Manchester City.

Dette skal være snakk om en såkalt «gentlemans agreement», som har blitt omtalt i media tidligere i sommer.

Ifølge den engelske avisen skal Kane ha forstått at avtalen gikk ut på at han kunne forlate Tottenham om klubben mislyktes med å vinne et trofé eller ikke kom topp fire i Premier League forrige sesong.

Les også: Thorstvedt sikker på at City kommer med nytt Kane-bud

Skal ha gjort Kane frustrert

The Telegraph lister opp tre punkter som skal forklare hvordan den betente situasjonen mellom Kane og Spurs er akkurat nå, to uker før overgangsvinduet stenger.

De skriver at Kane føler at Levy ikke bryr seg om et spesifikt møte mellom han og Kane som skal ha skjedd etter 2019/20-sesongen, hvor Kane skal ha blitt lovet at han kunne forlate Spurs om de underpresterte i 2020/21-sesongen.

At dette angivelige løftet fra Levy ikke blir holdt skal ha gjort Kane svært frustrert, skriver The Telegraph.

Kane skal også føle at Levy godkjente at han fikk en ekstra uke ferie, bare for å skape misforståelser slik at fansen skulle vende ryggen til han.

At Kane ikke møtte opp på trening til avtalt tid fikk stor omtale i en rekke medier, og det ble hevdet at han prøvde å presse gjennom en overgang. 28-åringen kom senere med en uttalelse hvor han hevdet han kom til å dukke opp på Spurs sitt treningsfelt den dagen han hadde avtalt med klubben.

Han er nå tilbake på Tottenham-trening, og ble også tatt ut i Spurs sin tropp til Conference League-kvalifiseringen mot Pacos de Ferreria som spilles torsdag.

Les også: Ekspertene er uenige om Kane: - Han er legende i denne klubben

Nye opplysninger om City-bud

Og Ifølge The Telegraph skal Manchester City allerede ha lagt inn et bud på 125 millioner pund for Kane, men Levy skal nekte å selge 28-åringen og han skal også ha sluttet å svare på telefonen.

For Kane skal det ha vært viktig at hans gode forhold til Tottenham-fansen ikke ble ødelagt på grunn av hans ønske om å gå til Manchester City, noe han skal ha gjentatt flere ganger til Levy.

Det har vært mye omtalt i flere medier at Manchester City skal ha lagt inn et bud på Kane på 100 millioner pund. The Telegraph hevder på sin side at dette budet skal ha en totalramme som vil gjøre at Spurs mottar 125 millioner pund.

Men til og med et bud i den størrelsen skal ikke ha endret Levy sin mening om å ikke selge Kane. Han skal angivelig nekte å diskutere en overgang for 28-åringen, en overgang som ville blitt den dyreste i engelsk fotball noensinne.

Les også: Engelsk TV-profil ut mot Solskjær etter oppstyr rundt draktnummer

Tottenham og Manchester City skal angivelig har vært i dialog om en mulig Harry Kane-overgang i omtrent et år, noe Kane skal ha vært klar over. Det skal på nåværende tidspunktet ikke være samtaler mellom klubbene, grunnet Levy sin stahet om å ikke ville selge Kane.

- Da ville Kane blitt lurt

The Telegraph skriver at kilder i Manchester City skal ha fortalt de at de lyseblå kommer til å gjøre et siste forsøk på å hente Kane før overgangsvinduet stenger 31. august.

TV 2 fotballekspert Erik Thorstvedt synes ikke det er overraskende om City vil prøve seg enda en gang på hente Kane.

- Det ville vært veldig rart hvis de ikke kom med et nytt bud. Da har jo Harry Kane blitt lurt, mener jeg. De snakker jo sammen, og denne kontakten ble opprettet for lenge, lenge siden. I det, ligger det at de overbeviser spilleren om at de vil by mye penger, sa han til Nettavisen tirsdag.

Da Tottenham startet den nye Premier League-sesongen i helga var Kane verken å se på banen, benken eller tribunen. Spurs slo passende nok Manchester City 1-0.

Kane er som kjent tatt ut i Tottenhams tropp til Conference League-kvalifiseringen mot Pacos de Ferreira. Den kampen spilles torsdag klokken 20.30. Om Kane blir med laget til Portugal gjenstår å se, men ifølge The Telegraph kommer det ikke til å skje.