RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Storavis: Solbakken vil ha landslagsstjerne


FC København-trener Ståle Solbakken jakter på nye spillere. Foto: Mads Claus Rasmussen / Scanpix Denmark / NTB scanpix
FC København-trener Ståle Solbakken jakter på nye spillere. Foto: Mads Claus Rasmussen / Scanpix Denmark / NTB scanpix Foto: ( NTB scanpix )
FC København-trener Ståle Solbakken skal være interessert i å sikre seg halvt norske Andreas Bjelland foran neste sesong.

Bjelland, som har norsk far og dansk mor, spiller i øyeblikket for engelske Brentford. Kontrakten hans med mesterskapsserieklubben utløper imidlertid i sommer.

Ifølge den danske storavisen BT jobber nå FCK-trener Solbakken for å hente forsvarsspilleren til København.

FCK skal angivelig ha vært interessert i langt tid, men BT hevder å kjenne til at midtstopperen neppe lar seg overtale i denne omgang. Bjelland skal være interessert i å fortsette karrieren utenfor Danmarks grenser, og gjerne i en større klubb enn Brentford.

VM-aktuell

29-åringen, som tidligere har vært proff i nederlandske Twente, er ventet å bli en viktig del av Åge Hareides danske mannskap i sommerens VM-sluttspill i Russland.

Mye tyder for øvrig på at FCK-sjef Solbakken jobber hardt med å forsterke forsvarsleddet om dagen. Nylig ble han sett i samtale med den svenske landslagsspilleren Sotirios Papagiannopoulos på flyplassen Arlanda i Stockholm.

Sluttspill

Fredag skal FC København ut mot Gustav Wikheims Midtjylland i den danske sluttspillet. Utfallet av den kampen kan bli meget avgjørende for hvem som til slutt blir mester.

Midtjylland er a poeng med FCK-byrival Brøndby i gullkampen foran de to siste kampomgangene.

FC København er på sin side nummer tre, og må holde Nordsjælland bak seg for å være sikret direkte plass i kvalifiseringen til neste sesongs europaliga. Blir hovedstadslaget nummer fire, venter en ny hjemmekamp mot enten AGF eller Sønderjyske for å avgjøre hvem som får den siste danske plassen i europaligakvalifiseringen.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere