Gå til sidens hovedinnhold

Storcash i vente?

Sportspill spilte inn 157 000 kroner på Eksperten i går, og i lunsjen på Bjerke i dag hvor vi jakter mer, ligger det store penger i luften!

Tirsdagen åpnes opp med spill til lunsjtravene på Östersund i Sverige og på Bjerke i Norge hos Norsk Rikstoto, mens det spillende publikum på kvelden kan bryne seg på V64-spill til Eskilstuna på den andre siden av kjølen samt til en V65-omgang med jackpot og 600 000 kroner ekstra i sekserpotten på Momarken i Østfold her hjemme.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Tipsformen til undertegnede er upåklagelig om dagen, og på Leangen i V65-spillet i går fikk jeg en ny herlig klaff. Fem andelslag gikk inn med fem rette til en utbetaling på 30 000 kroner (fire femmere) på fire lag og 37 000 kroner (fem femmere) på et lag på Eksperten, og totalt innspilt ble det da flotte 157 000 kroner!

Det er nye sjanser til gevinster i dag, og det er selvsagt svært spennende med jackpot i V65-spillet på Momarken med hele 600 000 kroner ekstra i sekserpotten i kveld.

Undtertegnede har lagt ut en rekke andelslag på Eksperten til dagens løp, og når det er jackpot i kveld har jeg også lagt ut et system på fem andeler a. kr. 1000.- Det spillet samt de andre spillene til dagens og kveldens løp finner du ved å klikke på linken under, og da sier vi lykke til med spillet!

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Bjerke
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Nå blir det seier?
Vi kan ikke skjønne annet enn at de som prikker fem rette i lunsjen på Bjerke i dag får rikelig betalt, i motsetning til i går hvor utbetalingen stoppet på 234 kroner, og i jakten på storutbetalingen satser vi på at 5 Kilkenny i V5-finalen endelig er tilbake i vinnersirkelen igjen.

5-åringen har slitt mye etter at han gikk et kanonløp til tredje etter galopp i Derby i fjor, men nå der det ting som tyder på at han er på vei mot full form igjen. Vi varslet kraftig for S.J.`s Photo-sønnen som lite spilt forut for et V75-løp i den siste starten, og innsatsen til tredje på sterke 13.9 full vei der, var veldig god.

Formkurven ser således ut til å kun peke en vei, og det er opp. Vi synes Holm-traveren har en veldig fin oppgave foran seg i dag, og vi tror han feller samtlige til slutt ved denne anledningen.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Dagens lås!
Ja, i et varmblodsløp i V5-4 står vi på to hester, og vi er ganske sikre på at 6 Christopher Boko og 10 Granturismo kjemper om seieren. Førstnevnte gikk et strålende løp til sølv på 15.1 full vei sist, og vi hadde i underkant av 14.0 siste tusen på våre klokker. Sterkt det, og han kan gå helt til topps denne gangen.

Sistnevnte vant et billig løp på 16.1 over en sprint i debuten på norsk jord, men det var fin stil på 3-åringen til Frode Hamre. Hamre mener hesten kan gå en lav 15-tid full vei, og da skal han i så fall være seiersaktuell. Det har kommet til to strykninger i dette løpet, og da kan det ikke bli så galt i fra bakspor for favoritten.

Annonse:Grøstad kommer med herlig info i V65-6 til løpene på Momarken i kveld!

Kommentarer til denne saken