RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Store penger på gang?

Sist oppdatert:
Vi lukter på storutbetaling, og spiller banker mot en av dagens største favoritter på Sørlandet.

Her finner du Nettavisens V5-tips

Åpner friskt
Vi går for den friske varianten allerede i V5-innledningen, hvor vi har stor tro på at vårt valg i løpet stiller til start med solide vinnersjanser. Branddon står nemlig perfekt inne i løpet og har vist solid form over lengre tid. Som et foreløpig fjerdevalg, markert på 20 % av kupongene er dette et meget spenstig spill i en i våre øyne veldig spennende V5-omgang!

Les også: Kamerater vant 42,4 millioner

Favorittene faller tungt?
Asterix Arvells er en flott treåring som har innledet lovende for sin trener Anders Andersen. Favoritten står innbydende til i V5-2, men Felix Santana-sønnens siste innsats gjør oss dog litt betenkte, og vi iler til med garderinger.

Fin Fyr må finne seg i å bære et tungt favorittstempel i den tredje avdelingen. 4-åringen til Johan Herbjørn Undem skal dog ikke finne på mye ”spik” før det kan bli vel langt frem til vårt drag i løpet. Les mer om vårt drag her .

Åpent
De to siste avdelingene synes åpne. Vi støter på ”rustne” favoritter i form av duoen Go Tilly/Dello Nibs T. i V5-4, samt Perle Syl som viser slett stridsmoral i den femte avdelingen. Vi garderer bredt og tror det fort kommer en smell eller to. Da kan det virkelig bli fine penger på våre tøffe kupongforslag.

Perle Syl, en 'syltynn' favoritt i V5-finalen.
Perle Syl, en "syltynn" favoritt i V5-finalen.

Som vanlig har vi satt opp tre ekspertforslag på hhv 100, 392 og 1680 kroner som kan kjøpes i boksen oppe til venstre.

Siden vi har tro på svært god utbetaling, samt har funnet en lite spilt banker, satser vi litt mer enn vanlig på det største forslaget denne søndagen.

Man må registrere seg som nettspiller for å kjøpe ekspertbongene, men det tar bare etpar minutter.

HTML EMBED
NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!
function r22Open(url) { window.open(url, "NettavisenR22", "width=686,height=460,scrollbars=yes"); } function r22Open2(url, width, height) { window.open(url, "NettavisenR22", "width="+width+",height="+height+",scrollbars=yes"); }


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!
function r22Open(url) { window.open(url, "NettavisenR22", "width=686,height=460,scrollbars=yes"); } function r22Open2(url, width, height) { window.open(url, "NettavisenR22", "width="+width+",height="+height+",scrollbars=yes"); }


>> Les mer på Nettavisens travmagasin

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere