*Nettavisen* Sport.

Store penger på gang?

Kveldens tre største V65-favoritter kommer alle ut fra førstespor. Vi bankertipper dagens mest markerte, men er tøffe nok til å utelate de to andre og værer fin utbetaling.

09.01.08 18:30

Klikk her for gratis V65-tips.

Her kommer Nettavisens DD-forslag.

Klikk her for å laste ned program.

Erik Killingmo er en meget habil trener, noe han bl.a. beviser med måten han har formet tidligere meget ustabile 1 Bentley Star D. på. Comets Tail-sønnen fremstår nå som en komplett traver, og er god i begge ender. Egenskaper som har vist seg svært innbringende for den tidligere så galopplystne 6-åringen. 6 triumfer og nær 280 000 kroner ble bokført under fjoråret, og vi tror ikke det stopper med det. Tet fra start til mål er et svært sannsynlig scenario, og vi garderer ikke den herlige Killingmo-traveren.

Favorittene faller tungt?
1 Sinsen Lykke blir halmstrået for mange i V65-4. Vi er rimelige sikre på at Järvsöfaks-datteren ikke tar sin fjerde strake, og dropper henne på våre V65-forslag denne gang. 5-årshoppa har nemlig fått tildelt et meget sjanseartet innerspor og blir garantert overflydd. Sjansen for feilfri avgang er heller ikke store, og vi ser ikke helt verdien i å krysse av for Plassen-traveren denne gangen. Vi spiller istedet tre hester som står perfekt til i løpet. Les om disse her.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: hesteguiden.com

Et flott kaldblodsløp avslutter V65-rebusen. Vi spiller tøft også her da vi dropper storfavoritten 1 Lundfax. Svenskegjesten støter på betydelig skjerpet motstand, og innsatsen på Färjestad lørdag var heller ikke mye å rope hurra for. Vi spiller tre hester fast på alle våre V65-forslag. Les vår analyse og utfyllende kommentarer på storfavoritten her.

De øvrige tre avdelingene er åpne, og vi garderer bredt. Det betyr at det selv med storfavoritten i boet kan bli veldig fine penger på våre forslag.

Ekspertforslag
Vi har satt opp to ordinære spilleforslag på hhv 81 og 405 kroner som kan kjøpes i boksen oppe til venstre.

Det største forslaget er et abc-system på hele 4032 rekker som dekker tre løp. Ved etpar enkle forutsetninger reduseres innleveringsprisen til 1.674 kroner. Systemet fylles ut på fire bonger, og forklaringer og oppsett finner dere her.

V65-løpene vises som vanlig på NRK2 kl. 19.30

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.