Gå til sidens hovedinnhold

Store penger på gang?

Ja, det smeller titt og ofte nå, og til løpene på Drammen i kveld kan det nok en gang være fine penger å hente for de som prikker fem rette.

Klikk her for å se våre V5A-forslag.

Det er nemlig langt mellom de sikre holdepunktene, og i jakten på de store kronene satser vi på at et spenstig tredjevalg viser oss veien til utbetalingslukene. Det regner tett på dagens arena, men i følge sportssjef Andre Ringelien ligger det an til at banen skal bli hard (kan dog etter hvert bli litt klinete, og uansett litt krevende forhold).

Nyhet!Vil du motta Håkons eksperttips til V65- og V75-omgangene på e-post? Klikk her !

Vi stoler på Borg`n!
Ja, Thor Borg er en kusk som ikke gjør mange feil i løpsbanen, og bak 9 Ziggly Wiggly i den tredje avdelingen, tror vi Vestfoldingen sitter bak en hest med solide vinnersjanser. Etter å ha vunnet sprettlett fra tet to ganger på rad fikk 3-årshoppa femte på fine 17.2 over en sprint i den siste starten, mot klart tøffere konkurrenter enn dagens, og vi tror den blåseren bare kan ha gjort godt. Larsen-traveren har en stamme som tilsier at hun skal takle eventuelt litt krevende forhold på beste vis, og mot hester som stort sett ”spytter” bittet når oppløpet kommer til syne, tror vi Gobernador-datteren viser seg som den klart tøffeste til slutt.

Vriene løp hele veien!
Ja, samtlige løp denne kvelden er vriene å finne ut av, og innledningen er intet unntak. 5 Ramtamtaramtata er snakk om en fin 4-årshoppe, og en naturlig utgang på det store systemet er Bokli Balder-datteren snakk om. Steinseth-traveren har dog kun startet på kjappe Biri, og i autodebut tyr vi til garderinger. På fart er det neppe noen som matcher 2 Vinning Lill, og på en sprint i Drammen kan Spang Best-datteren bli lei å fange fra spiss. 6-årshoppa debuterer i regi Eivind Gravdal, og det er interessant nok.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Øvrige vurderinger
V5-2: Kvaliteten på hestene er ikke mye å rope hurra for, og det er vanskelig å skille hestene. 3 Jeanne La Pucelle har vist seg fren i en forbedret utgave nå på slutten, og i en feilfri utgave bør vinnersjansene være gode for More Chips-datteren. Til tet går ventelig 2 Icora Win, og Sugarcane Volo-datteren er således snakk om en tidlig gardering, sammen med toppstammede 12 Corazza. Sistnevnte begynner å vise litt av det hun kan nå, og King Conch-datteren er veldig spennende som en foreløpig 4-prosenter!

V5-4: Skreddersydd oppgave for 3 Drivknekten, og normalt skal Spikeld-sønnen kjempe om seieren i et løp som dette. 6-åringen er av den litt variable sorten, men med tilsvarende innsats som sist han gjestet dagens arena, ja så dreier det seg om en topp vinnersjanse. Stikbakke-traveren var ved den anledningen en sikker vinner fra tet, og selskapet i kveld er ikke verre enn at den bedriften kan gjentas. 10 Bravo Best er ikke levnet store sjansene i løpet, men Spang Best-sønnen varsles forbedret i trening, og 4-prosenteren i spillet er slett ikke så verst på sitt beste.

V5-5: Favorittene står litt sjanseartet til, og vi kan fort få en smell her. 1 Lalita Sas blir garantert overflydd ned startsiden, og da må det hele løse seg underveis for Diamond Way-datteren, mens en formtoppet 7 Delicious Daughter fort kan havne litt på vingelen her. Perfekt til står 2 Harrys Monline, og i en feilfri utgave skal det være snakk om hesten å stå i mot til slutt. 8-åringen var strålende til seier på Bjerke i den tredje sist starten, og forutsetningene kan neppe bli bedre enn de er i kveld for Harrys Bar-sønnen.

Ekspertforslag
Til V5A-rebusen på Drammen har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 120, 360 og 1300 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Det største forslaget er et abc-system, som vi har fylt ut på fire kuponger her.